Daniel Pancu le-a dezvăluit turcilor planul său: „Vreau să o antrenez pe Beşiktaş şi apoi naţionala României”

0

Rapid se află în cantonament în Turcia, la Bolu, şi a învins deja în primul amical al stagiului de pregătire. Giuleştenii s-au impus cu 2-0 în faţa celor de la Malatyaspor. Jurnaliştii turci de la TRT, televiziunea naţională, au stat de vorbă cu Daniel Pancu despre cariera de jucător, perioada petrecută la Beşiktaş, paşii în antrenorat şi puştii de la Româna U21 ce au avut o prestaţie excelentă la EURO 2019. „Pancone” a anunţat că planul său este de a deveni selecţionerul României.

Redăm integral interviul din presa turcă şi preluat de www.fcrapid.ro:

Cum este viaţa de antrenor?

Îmi place foarte mult, pentru că mi-am dorit să rămân pe teren. Nu-mi place munca de birou, poate peste 10-15 ani e posibil, însă până atunci nu. Am foarte multă energie, foarte multă experienţă acumulată pe care trebuie să o transmit şi altora.

Cum ţi se pare la Bolu?

E un loc extraordinar, şi anul trecut, când am promovat din Liga 4 în a treia, ne-am pregătit la baza lui Fenerbahce, sus în munţi, e o zonă extraordinară şi o să revenim, cu siguranţă.

Urmăreşti în continuare Beşiktaş?

Normal că îi urmăresc în continuare, în fiecare an, îmi pare rău că nu au prins un loc de Champions League. Ştiu că au schimbat antrenorul, transferuri încă nu au făcut… Rămâne o perioadă extraordinară din viaţa mea şi de câte ori o să mă întorc o să o fac cu deosebită plăcere.

Dacă te cheamă Beşiktaş, te-ai duce?

Mi-am început cariera de curând, am un proiect pe termen lung la Rapid, sper să îl duc la sfârşit. Peste ani, când voi avea experienţă şi voi fi pregătit. Poate într-o zi, eu îmi doresc să antrenez şi Beşiktaş. Am avut şansa să antrenez Rapid, foarte repede, mi-am luat licenţele, a doua echipă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.