Dana Rogoz a făcut cele mai frumoase fotografii la 7 ani de la căsătorie. „Cel mai frumos cadou pe care ni-l putea face Vlad cu ocazia aniversării noastre”

0

Actrița Dana Rogoz a postat, pe blogul său, mai multe fotografii care au fost făcute cu ocazia aniversării a șapte ani de la căsătoria ei cu Radu Dragomir.

În fotografii, Dana Rogoz apare atât alături de partenerul ei de viață, cât și de băiețelul lor, Vlad, în ipostaze extraordinar de frumoase făcute la Palatul Mogoșoaia.

„Am foarte puține fotografii împreuna cu Radu. Cred că v-ați prins deja că lui nu îi prea place să apară în poze. De data aceasta însă, copilul și-a dorit să ne fotografieze și niciunul dintre noi nu putea să îl refuze. Mă gândesc serios să înrămez această fotografie, care reprezintă cel mai frumos cadou pe care ni-l putea face Vlad cu ocazia aniversării noastre”, a notat vedeta pe contul său de Facebook.

Pe blog, Dana Rogoz a scris și un text plin de emoție.

„De fiecare dată când ajungem în poiana din curtea Palatului Mogoșoaia, ne lovește o nostalgie puternică, de ne apucăm și rememorăm toate etapele organizării nunții noastre: cum am ales copacii în care să așezam fotografiile noastre, cum am așezat cele 3 meșe lungi direct pe iarbă, cum am legat zeci de metri de ghirlande cu becuri, cum stăteam pe pătură și făceam pom-pom–uri cu o zi înainte, cum am pedalat ca nebunii tandem-ul nostru, cum am așteptat invitații, cum am dansat… cum au trecut 7 ani. Chiar, cum?

De fiecare data îmi e greu să scriu despre noi. Tot scriu și șterg și iar scriu și iar șterg. Mă uit la fotografii, la Radu și la Vlad, și mă emoționează. Ați remarcat ce poză frumoasă ne-a făcut Vlad? E cadoul lui de 7 ani de căsătorie. Mă gândesc să o înrămez. Să îi pun o ramă de cupru – pentru că la 7 ani cică e ”nunta de cupru”. Nașa noastră de cununie, Liviuca, cel mai bun om de pe Pământ și cel mai atent la astfel de lucruri, ne-a făcut cadou un ibric de cupru din care ne-am băut cafeaua în ultimele zile”, a afirmat Dana Rogoz.

Dana Rogoz a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.