Dan Alexa a anunţat ce jucători pleacă de la Astra şi care este situaţia lui Alibec: „Domnul Niculae a fost ieri la echipă”

0


Dan Alexa este noul antrenor al Astrei, iar joi, acesta a condus deja prima şedinţă de antrenament a giurgiuvenilor, la Ploieşti. Tehnicianul a vorbit despre obiectivele echipei în sezonul următor, dar şi despre transferuri.

Fundaşul Mike Cestor (27 de ani) şi mijlocaşul Filip Mrzljak (26 de ani) vor pleca în această vară, cei doi depunându-şi memoriu pentru a rămâne liberi de contract pentru neplata salariilor. În aceeaşi situaţe este şi internaţionalul U21 Mihai Butean (22 de ani), despre care Alexa spune că speră să treacă cu vederea probleme financiare şi să continue alături de Astra:

„Sunt jucători care şi-au depus memorii: Cestor, Mrzljiak. Butean are un memoriu pe rol, îmi doresc foarte mult să rămână. El trebuie să înţeleagă că Astra i-a oferit un mare sprijin, el a jucat un retur şi a făcut-o foarte bine. Trebuie să înţeleagă problemele care au fost şi să mai rămână cel puţin un an, dar vom vedea ce va fi. Obiectivul este play-off-ul. Important e să aducem jucători de calitate, care să ne ajute şi să ne facă să îndeplinim obiectivul. Domnul Niculae a fost ieri la echipă, a dat asigurări că vor fi plătite restanţele. S-au plătit deja din ele acum două-trei săptămâni.”, a declarat antrenorul, la DigiSport.

Despre Denis Alibec (28 de ani), Alexa spune că va pleca de la Astra în cazul în care formaţia patronată de Ioan Niculae va primi o ofertă avantajoasă: „Denis e un jucător excepţional, este legat de Astra sufleteşte. Probabil dacă va fi o ofertă bună pentru el i se va da…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.