Dacia lansează prima mașină electrică pe care ți-o permiți și tu

0

Dacia anunță că va lansa, în sfârșit, o mașină electrică, iar vestea cea mai bună e că va avea un preț “șocant de accesibil”. Dacă Dacia reușește să intre și pe piața vehiculelor electrice cu mașini ieftine, i se prevede un viitor tot mai promițător.

Mașinile electrice devin o obsesie, dar și o necesitate în viitorul apropiat, iar marile branduri auto ca Nissan, Porsche, BMW sau Audi, încep chiar de anul acesta să-și diversifice ofertele. Nissan, cel puțin, oferă de mult modelul electric Leaf, care este foarte apreciat în Occident. La fel și Renault.

Dacia vrea să profite de oportunitate și va fabrica primele mașini electrice în cel mai scurt timp. Anunțul vine chiar de la Jean Christophe Kluger, președintele pe Europa al Dacia, conform publicației britanice Express.

Totuși, compania românească trebuie să vină cu oferte foarte bune pe piață, întrucât intră într-o competiție acerbă, cu jucători economici mamut, precum Volkswagen, Nissan sau Audi. Chiar și Renault i-a luat-o de mult înainte la capitolul vehicule electrice, dar avantajului brandului de la Mioveni este tocmai alianța Renault-Nissan-Mitsubishi, de la care va împrumuta tehnologie.

Dacia electrică la cel mai mic preț: când o poți avea

Evident, Dacia va aduce pe piață mașinile electrice cu cel mai mic preț, pentru că așa a reușit compania românească să atragă o vastă clientelă în special în Europa.

„Vom rămâne șocant de accesibili. Nu ne vom schimba politica și vom profita de puterea alianței Renault-Nissan-Mitsubishi și de tehnologia dobândită pentru a putea reuși acest lucru. Avem toate tehnologiile electrice pregătite pe raft. Nu trebuie sa negociem cu nimeni”, a declarat Kluger.

Având în vedere că mașinile electrice sunt foarte scumpe, Dacia ar putea avea deja un real avantaj în fața celorlalte companii, care sunt destul de zgârcite când vine vorba de preț,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.