Dacia lansează cel mai util Duster. De ce o să vrei noua Dacia pick-up

0

Dacia Duster Pick-up va fi lansat pe piață anul acesta, conform anunțului oficial al unui reprezentant al Renault România. Tot în 2019, vor apărea și câteva ediții speciale Dacia și va ajunge și în România noul Renault Clio.

Dacia și Renault anunță un an plin de surprize care o să-i încânte pe clienții români și nu numai. Într-un interviu pentru 0-100.ro, directorul general al Renault România, Hakim Boutehra, a confirmat lansarea pe piața din România a uneia dintre cele mai așteptate mașini românești – Dacia Duster Pick-up.

SUV-ul există deja, dar el n-a fost produs în serie de fabrica-mamă. Dacă îți mai amintești, Duster Pick-up este invenția celor de la Romturingia, care au transformat câteva versiuni Duster în SUV-uri utilitare de tip pick-up, destinate în special transportului de marfă.

Noua Dacia Duster Pick-up și noul Renault Clio vor vi disponibile și în România

Directorul general al Renault România a anunțat că noul Duster Pick-up va fi o mașină destinată mai degrabă prestării unor servicii dure, adică transportul mărfii. Prin urmare, nu va fi o mașină pe care să o lustruiești toată ziua și să te duci cu ea la film, ci mai degrabă un automobil utilitar bun în industrie sau chiar agricultură.

Dar, nu înseamnă că nu va arăta cel puțin la fel de bine ca actuala generație Duster. Dacă apare și o versiune cu cabină dublă, atunci va fi o combinație perfectă între un crossover veritabil și SUV utilitar. Mașina ar putea fi disponibilă abia spre sfârșitul lui 2019.

„Acum este în procedură de omologare spre a putea fi vândută. […] Sunt implicați specialiștii de la Romturingia, specialiștii noștri de la RTR Titu (Centrul Tehnic Titu, n.r.) și departamentul nostru de marketing”, a explicat Hakim Boutehra.

Tot legat de Duster Hakim Boutehra a mai spus că apariția motorizării pe benzină 1.3 TCe va duce vânzările de Duster…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.