Dacia Duster 1.3 TCe – prețuri în România

0

Gama Dacia Duster este disponibilă și în România cu o noua versiune de motorizare pe benzină. Este vorba de propulsorul 1.3 TCe, disponibil în două variante de putere, de 130 CP și 150 CP.

Rezultat al colaborării dintre Alianța Renault Nissan Mitsubishi și Daimler, acest motor a fost prezentat în premieră pe gama Duster în Octombrie 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Noul propulsor turbo cu injecție directă integrează un filtru de particule (GPF) care asigură reducerea semnificativă a emisiilor poluante.

Beneficiind de un bloc motor din aluminiu și de o tehnologie inovatoare pentru tratamentul de suprafață al interiorului cilindrilor, motorul 1.3 TCe oferă performanțe superioare în materie de putere și cuplu, asigurând astfel un plus de confort în exploatare.

Noua motorizare este disponibilă în România, începând din data de 30 ianuarie 2019, pe versiunile de echipare Comfort și Prestige, exclusiv în configurația de tracțiune 4×2. Prețurile variază între 15.250 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul 1.3 TCe de 130 CP și 17.500 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Prestige cu jante din aluminiu de 17” echipată cu motorul 1.3 TCe de 150 CP.

Deschiderea comenzilor pentru varianta Duster 4×4 echipată cu acest motor va avea loc în a doua jumătate a anului 2019.

Deși Dacia România nu a publicat până la acest moment datele tehnice pentru noile propulsoare pe benzină care vor fi incluse în gama Duster, acestea sunt disponibile pe alte site-uri oficiale.

Pe site-ul dacia.de au fost listate noile motorizări de 130 CP și 150 CP pentru Dacia Duster. Cu ajutorul configuratorului de pe site-ul german am reușit să aflăm datele tehnice și consumul declarat de constructor.

Dacia Duster TCe 150 2WD accelerează de la 0 la 100 km/h în 10.4 secunde și poate atinge o viteză maximă de 191 km/h. Acesta este cel mai rapid model de serie produs vreodată sub sigla Dacia!

Cât…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.