Cursele de Formula 1 vor avea o grafică îmbunătățită în 2019: informații despre șansele de depășire, uzura pneurilor și strategii

0

Grafica Formulei 1 va include informații despre șansele procentuale pe care le are un pilot să efectueze o depășire, gradul de uzură al pneurilor sau verdicte asupra strategiilor pentru schimbarea cauciucurilor.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Liberty Media a anunțat în această săptămână o serie de noutăți atractive pentru fanii care urmăresc cursele de Formula 1 la posturile de televiziune sau pe platforma online F1TV.

Astfel, grafica afișată în timpul curselor va fi îmbunătățită semnificativ pentru a ajuta fanii să înțeleagă mai bine ce se întâmplă pe circuit, iar directorul sportiv Ross Brawn a oferit o serie de exemple concrete.

Una dintre noutăți este afișarea unei predicții cu privire la șansele pe care le are un pilot să efectueze o depășire. „Putem face predicții despre ce se va întâmpla într-un duel pe baza datelor în timp real și a datelor istorice. Echipele nu au toate aceste date. Noi avem datele ambelor monoposturi și putem face această comparație”, explică Brawn.

O altă noutate este prezentarea unor informații cu privire la uzura pneurilor, cu scopul de a înțelege dacă un pilot are probleme care vor conduce la o intrare rapidă la standuri. „Îi putem face pe fani să înțeleagă dacă un pilot are probleme cu pneurile sau dacă poate gestiona situația. Echipele au avut mereu aceste informații, dar noi le vom prezenta fanilor pentru a le arăta ce se întâmplă”, a adăugat Brawn.

Nu în ultimul rând, grafica va prezenta și analize în timp real a strategiilor adoptate de piloți, pentru ca fanii să înțeleagă ce echipe au aplicat strategiile corecte la boxe. „Le vom arăta fanilor de ce au oprit și când au oprit piloții”, a mai precizat Brawn.

Toate aceste informații vor fi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.