Cumpărați o mașină rulată? Verificați istoricul mașinii

0

Cu toții ne dorim o mașină nouă, însă de multe ori nu facem această investiție, fie pentru că bugetul nu ne permite, fie pentru că ne gândim că valoarea ei scade din clipa în care am părăsit garajul concesionarului auto.

De aceea, ne îndreptăm către anunțurile ori dealerii de mașini rulate, dar acolo ne putem întâlni cu capcane dacă nu știm ce informații să cerem. Ori poate vânzătorul are intenții ascunse și nu ne arată informațiile reale despre istoricul mașinii: kilometraj, an de fabricație, defecte/ accidente, număr de proprietari, seria de șasiu reală (numărul VIN) etc.

Site-ul nostru https://www.verificareavin.ro/ vă ajută cu informații despre istoricul mașinii, astfel ca să cumpărați un autovehicul second hand doar după ce ați verificat cu atenție informații precum cele indicate mai sus și să vă bucurați de investiția dumneavoastră.

Comandați un raport complet al istoricului mașinii și aflați informații vitale precum:

informații generale – marcă, model, tipul de combustibil, anul de fabricaţie. Această secţiune poate cuprinde date privind anul de fabricaţie şi/sau anul modelului.

istoric daune – data, țara, valoarea daunelor (în Euro), starea daunelor (de exemplu daună totală). Dacă există date disponibile, raportul https://www.verificareavin.ro/ poate conține informații și despre ce parte a mașinii verificate a fost implicată în accident.

kilometrajului autovehiculului – raportul cuprinde o listă a citirilor kilometrajului mașinii, ordonată cronologic.

istoricul de verificări VIN. Această categorie afișează informații despre verificările unui serii de șasiu pe site-ul https://www.verificareavin.ro/. În plus, aici puteți vizualiza istoricul verificărilor pe hartă.

bazele de date cu autovehicule raportate furate. În această categorie sunt prezentate rezultatele căutărilor autovehiculului în bazele de date (naționale)…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.