Cum s-au mobilizat internauții pe rețelele de socializare pentru întoarcerea lui Radu Mazăre în România

0

Radu Mazăre a fost considerat un personaj monden al României, deși deținea o funcție publică ce implica rigoare. După ce a plecat din țară, nu prea s-a mai știut mare lucru de fostul primar al Constanței, dar lucrurile s-au schimbat brusc.

Radu Mazăre se află, din decembrie 2017, în Madagascar, acolo unde administrează mai multe afaceri pe plajele de la ocean. El a revenit în atenția publicului după ce a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul plajelor din Constanța.

Sentința definitivă a fost dată în lipsa lui, el aflându-se în Madagascar. Dar, pe 20 mai, urmează să fie adus în țară, pentru că cererea sa de extrădare a fost aprobată. Iar internauții s-au pregătit ca atare.

Ce au pregătit internauții pe Facebook pentru Radu Mazăre

Ziua de luni, 20 mai 2019, este ziua în care autoritățile au promis că-l vor aduce pe Radu Mazăre în țară. Procedurile pentru extrădarea sa s-au desfășurat, e drept, într-un timp record.

Cererea de extrădare a fost trimisă, de la București spre Madagascar, imediat după ce fostul edil a fost arestat. Autoritățile de acolo au aprobat-o extrem de repede, iar o echipă de polițiști a și plecat în Madagascar pentru a-l aduce pe Radu Mazăre în țară, sub escortă.

Avionul care îl va aduce pe fostul primar al Constanței în țară urmează să aterizeze pe aeroportul Otopeni luni, 20 mai. Pe Facebook a fost creat un eveniment special pentru acest moment.

Evenimentul e denumit „20 mai – se întoarce fiul rătăcitor. Bun venit acasă, fiu rătăcitor – Radu Ștefan Mazăre”. La ora publicării acestui articol, peste 200 de persoane își anunțaseră prezența la eveniment și alte peste 800 s-au arătat interesate.

Radu Mazăre a fost arestat în Madagscar miercuri, pe 8 mai. El a fost prins chiar pe aeroportul din capitala Madagascarului, chiar în timp ce se pregătea să se îmbarce spre stațiunea unde deține complexul de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.