Cum reacționează mama Cristinei Neagu, după accidentările fiicei ei: ”A început să plângă” | Alte sporturi, HANDBAL, Sport, Ultima oră, ultima-ora

0

„Când joc bine, acasă sunt toți bucuroși, sunt triști când sunt eu tristă. Mama face ture prin casă, nu prea poate să stea liniștită în fața televizorului. Mereu râd cu sora mea, că ele mai văd meciurile împreună. Și îmi spune mereu că nu stă liniștită, aleargă dintr-o parte în alta, îi agită pe toți. Și ea, și tata îi zic mereu: «Stai, domnule, liniștită, că îi transmiți și ei». E amuzant. Ei trăiesc mult mai intens decât mine, așa e când ești pe margine. Eu nu prea simt treaba asta”, dezvăluia Cristina pentru Elle.

  • „Am avut o perioadă îndelungată în care am fost accidentată, mi-am rupt ligamentul la genunchi la un moment dat, m-am dus acasă și îmi aduc aminte că mama a început să plângă, tot eu trebuia să o liniștesc. Și mie îmi era greu, oricum, în clipele alea. E foarte greu pentru ei. Dar pentru mine nu e același lucru pentru că eu sunt obișnuită. Lor, de pe margine, orice li se pare foarte mult. Când sunt lovită, când mă doare ceva… Eu zic: eh, sunt lovită, mă doare puțin, o să treacă”.

Cristina Neagu are două surori, una mai mare cu opt ani, cealaltă  – cu 11 ani. Una dintre ele locuiește de foarte mulți ani în Spania și este una dintre destinațiile preferate ale Cristinei de vacanță în fiecare an.

„Nu cred că există nimic mai important decât familia, bineînțeles că mi-aș dori să am propria familie la un moment dat, și copii. Îmi iubesc foarte mult nepoții. Sora mea a plecat de mică în Spania și așa s-a creat între noi o legătură și mai puternică. La început ne vedeam foarte rar, nu puteam să vorbim, altele erau vremurile. Îți dai seama că a plecat în Spania pentru o viață mai bună, nu pentru că îi era foarte bine în țară. A fost destul de greu la început, și s-a creat o legătură mai strânsă”, adăuga Neagu.

Tatăl o va aștepta la aeroport

Constantin Neagu, tatăl…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.