Cum poţi activa funcţia Bluetooth în propria maşină

0

Odată cu apariția sistemului Bluetooth auto încorporat, convorbirile telefonice purtate la volan nu mai reprezintă o problemă.

Nevoia de a fi conectat la smartphone, chiar și atunci când te afli în mașină, dovedește utilitatea funcției handsfree. Nu trebuie să-ți faci griji dacă automobilul tău nu are funcție Bluetooth din fabrică. Există câteva modalități prin care să poți purta conversații telefonice la volan fără a mai ține telefonul la ureche. Ca bonus, vei avea parte și de redarea melodiilor favorite din telefon. În continuare vei găsi 3 soluții pentru această problemă.

Receptoare și playere auto

Dispozitivele aftermarket de acest fel au evoluat considerabil în ultimii ani, oferind la ora actuală o paletă largă de opțiuni audio și handsfree. Ele presupun înlocuirea sistemului audio al mașinii, operațiune ce poate fi de durată, de aceea este recomandat să consulți un electrician auto. Avantajele acestui produs sunt controlul vocal al smartphone-urilor conectate, inclusiv citirea mesajelor fără să îți iei ochii de la drum și setarea vocală a parametrilor sunetului. În plus, un player de acest gen nu va ocupa spațiu, fiind atașat în locul radio-ului și nici nu îți va umple bordul de fire. Cu un smartphone de top vei avea mai multe funcții pe care să le controlezi în timpul șofatului, întrucât pe piață se găsesc numeroase variante ale produsului, în funcție de performanțe, dar și de culoare sau formă, pentru a se potrivi cât mai armonios în locul vechiului sistem. Și cum calitatea vine la pachet cu prețul plătit, această primă soluție pentru activarea funcției Bluetooth în mașină este destul de costisitoare, în continuare fiind prezentate modalități ceva mai ieftine.

Receivere Bluetooth

Având dimensiuni foarte reduse, receiverele sunt o soluție pentru cei care au nevoie de spațiu. Cu siguranță un astfel de dispozitiv nu te va incomoda, ocupând puțin…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.