Cum împinge gamingul inovația pentru laptopuri

0

În cadrul CES se lansează fel de fel de gadgeturi și foarte multe laptopuri. Dacă te uiți la laptopurile prezentate la târg o să vezi că gamingul duce la cele mai multe inovații în acest domeniu.

Cei mai mari producători de laptopuri din lume au fost prezenți la Las Vegas pentru a arăta publicului cele mai noi produse. Totuși, schimbările aduse noilor modele de laptopuri nu sunt mari.

Dell a a schimbat puțin la față celebrul XPS 13, a mutat camera web și a adus cele mai noi cipuri Intel. HP a adus un ecran OLED pentru Spectre X360, Lenovo a îmbunătățit ecranul pentru Yoga S940, a făcut marginile ceva mai mici și a schimbat materialele de construcție pentru ThinkPad X1. Asus a micșorat și ea marginile ecranelor pentru modelele de top.

Aceste îmbunătățiri sunt binevenite, dar nu sunt uimitoare.

Producătorii de laptopuri de gaming aduc în față produse inovatoare

Inovația a venit, mai degrabă, pe laptopurile de gaming. Asus, Acer sau Dell (Alienware) au adus laptopuri interesante care-ți arată că popularitatea jocurilor video face ca producătorii să experimenteze.

Gamingul este mai mare ca niciodată. Vezi popularitatea Fortnite, vezi încasările generate de jocurile de smartphone sau cât de uriaș a fost Red Dead Redemption 2 și o să-mi dai dreptate. Drept urmare, producătorii de laptopuri sunt dispuși să încerce produse noi care mai de care mai inventive pentru a câștiga clienți.

Un fel de All-in-One dar pentru gaming

Asus a întors designul laptopului cu susul în jos și a pus toate componentele în carcasa display-ului și a despărțit tastatura de ecran. ROG Mothership este un laptop unde partea ce mai groasă nu este baza, ci partea rezervată display-ului. Au făcut asta ca să asigure o răcire eficientă. Pentru a realiza un produs funcțional cei de la Asus au trebuit să introducă o placă uriașă care să protejeze ecranul de căldura emisă de componente.

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.