Cum au trecut anii peste vedete. Miki de la K-pital este de nerecunoscut

0

După perioada de glorie, Miki a stat zece ani departe de lumea mondenă. „Am făcut o pauză, pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. Am făcut o pauză, dar mi-a fost prielnică, m-am încărcat și acum gata sunt. Clar revin cu forțe proaspete”, declara Miki prin 2017, într-o emisiune TV. Și a revenit. Însă total schimbată, spre surpriza admiratorilor ei din anii 2000. Zilele trecute, solista a susținut un concert în București, nu alături de K-pital, grupul său de acum 17 ani, ci cu o nouă trupă de acompaniament și… o nouă înfățișare.

În prezent

 

Anii care au trecut de când era răsfățata emisiunilor și-au pus amprenta pe Mihaela Rodica Marinache, numele real al vedetei de 45 ani. În prezent, Miki nu mai are siluetă demnă de paginile Playboy. Însă vocea i-a răms inconfundabilă. Dispariția sa din luma muzicală, după lansarea ultimului album, în 2007, a fost motivată de încercări antreprenoriale, dar cum meseria de bază rămâne… brățară de aur, Miki s-a întors pe scenă să-și continue povestea muzicală începută în adolescență.

Cum au trecut anii peste vedete

În prezent

Cum au trecut anii peste vedete

În trecut

Prima formație dance românească și-a dublat greutatea

După aproape 20 de ani de la „dispariție”, K1, una din primele formații dance românești, a reapărut ca prin minune în anul Centenarului, „activată” de dragul fondurilor primite de la Primăria Capitalei cu prilejul sărbătorii Marii Unirii. Anii care au trecut au modificat considerabil estetica formației, care azi cântărește dublu, după cum lesne se vede, față de perioada anilor 90.

Cum au trecut anii peste vedete

Cum au trecut anii peste vedete

În prezent

Cum au trecut anii peste vedete

În trecut

Oana de la Genius e acum mezzosoprană

La jumătatea anilor 90, vocea Oanei, solista trupei Genius, era omiprezentă la radiourile, petrecerile și discotecile din întreaga țară. După 20 de ani, am reîntâlnit-o pe solistă într-o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.