Cum ar arăta Game of Thrones în Silicon Valley. Cine ar fi Jon Snow?

0

Personajele din Game of Thrones și șefii de compani din Silicon Valley ar putea avea mai multe în comun decât ar părea la o primă vedere.

Atât eroii din Westeros, cât și șefii de compani ar avea mai multe lucruri în comun. Cei de la Mashable s-au gândit la asemănări și au potrivit personajele din realitate din Silicon Valley cu cele fictive din universul Game of Thrones.

Fără alte adăugiri acestea sunt combinațiile:

Mark Zuckerberg – Night King

Șeful Facebook ar avea aceeași cruzime ca a unui zombi de 8000 de ani. Caută să-și extindă regatul și în curând acesta ar putea fi plin de hoarde de morți. El a încercat să arate că celor de la Facebook le pasă de utilizatori mai mult decât de cifre, dar șeful Facebook a demonstrat, de mai multe ori, că nu-l interesează decât de veniturile companiei.

Bill Gates – Ned Stark

Bill Gates îți aduce aminte de Ned Stark datorită personalității lui și datorită faptului că vrea să facă fapte bune. Ned a plecat la război cu Robert Baratheon, a salvat un orfan de la moarte și încearcă să fie un om bun într-o lume rea. Gates este renunmit pentru actele de filantropie, dar, la fel ca Ned, poate fi periculos atunci când vrea.

Jeff Bezos – Cersei Lannister

Nu ajungi să stai pe Tronul de Fier și să fii cea mai bogată persoană din lume fiind o persoană drăguță. Cersei și șeful Amazon dețin multă putere și au averi mari, iar asta datorită modului dur de a conduce. Este cunoscut faptul că angajații Amazon muncesc pe rupte și că Amazon are o strategie de achiziții agresivă.

Jack Dorsey – Brann Stark

Jack Dorsey este un băiat deștept, dar și ciudat, la fel ca Brann. Cea mai recentă dovadă este regimul său alimentar și stilul de viață.

Dara Khosrowshahi – Daenerys Targaryen

Atât Dara, cât și Dany au ajuns la conducere când era mai dificil. Dara trebuie să rezolve problemele cauzate de fondatorul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.