Cum a reacționat fiica lui Idris Elba când a aflat că tatăl ei a fost desemnat Cel mai Sexy Bărbat în viață, în 2018

0

Spre deosebire de noi, fiica lui Idris Elba nu a fost atât de încântată că tatăl ei a fost desemnat de revista People drept Cel mai Sexy Bărbat în viață, în 2018.

Isan, fiica în vârstă de 16 ani a faimosului actor, a vorbit cu People despre momentul în care a aflat această veste: „Eram pe Instagram. People a spus, ‘Oh, anunțăm Cel mai Sexy Bărbat în viață, în 2018, iar eu ma gândeam, ‘Oh da, abia aștept”. Entuziasmul ei a luat însă sfârșit când a aflat că tatăl ei a fost cel care a primit acest titlu. „M-am trezit de dimineața și era tatăl meu. Mă gândeam, ‘Nu este ceea ce m-am așteptat. Nu este foarte distractiv.”, a spus Isan în cadrul unei conferințe de presă.

Reacția tatălui ei a fost și mai amuzantă după cum a povestit tânăra.

„Când l-am sunat a doua zi, nu pentru asta, el mi-a spus ‘Ai ceva să-mi spui? Și i-am zis, ‘Nu, nu cred.Apoi el mi-a spus ‘Sunt Cel mai Cexy Bărbat în viață. I-am spus, ‘Oh, da. Asta. Acel lucru. Uh, okay, super. Cu plăcere”, a spus Isan.

Așa cum era de așteptat, titlul primit de Idris Elba are un impact și asupra vieții fiicei sale de 16 ani. Tânara a povestit că această noutate a devenit rapid un subiect de discuție la școală. „Este cu siguranță un subiect de discuție la școală, așa că eu sunt cea tachinată în legătură cu asta”, a povestit ea atunci când a fost întrebată dacă are de gând să facă glume pe seama tatăl lui ei.

Isan a explicat imediat că este vorba despre o formă de tachinare deloc deranjantă, doar amuzantă. „Este făcută într-un fel de glumă, dar devine ciudat câteodată”.

Idris Elba nu este singurul care primește distincții zilele acestea. Isan a fost numită Ambasadorul Globurilor de Aur 2019 de către Hollywood Foreign Press Association (HFPA).

Președintele HFPA, Meher Tatna, i-a acordat…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.