Cum a intrat Aylin Cadîr în showbiz. Horațiu Mălăele i-a influențat cariera

0

Aylin Cadîr e actriță de meserie, însă a debutat în showbiz cu o trupă de fete. Steaua ei norocoasă a fost trupa Pops, înființată imediat după terminarea concursului „Alege A.S.I.A.”, o formație în vogă în acea perioadă.

„Aveam 16 ani. Era un concurs mare, anunțat peste tot, părinții mei au zis că ar fi cazul să merg. Și cu tata de mânuță m-am dus la concurs. Fără să am nici o așteptare, deci m-am dus la mare plesneală. Singura mea dorință era să mă simt bine și să mă distrez.

Așa au fost toate probele pe care le-am tot dat și am trecut mai departe. Până și în finală țin minte că vorbeam cu mama, care îmi zicea: «Stai liniștită, că dacă nu câștigi, vii acasă și tot e bine!». Adică nimeni nu se aștepta ca eu să câștig. Acela a fost momentul care mi-a schimbat viața”, își amintește Aylin despre primul ei moment de glorie.

A stat trei ani în Pops, apoi ea și cele trei colege au ales să se despartă, fiecare să își urmeze propriul drum. „Ne înțelegeam bine, dar muzical nu mai funcționa trupa. Fiecare dintre noi avea deja alte interese profesionale, eu eram la Actorie, îmi plăcea foarte mult și voiam să-mi dedic tot timpul facultății. A fost o ruptură profesională foarte naturală”, își amintește Aylin.

Meseria asta vine cu multe refuzuri”

Primul rol l-a obținut într-un serial TV, iar prima piesă de teatru a avut norocul s-o joace cu Horațiu Mălăele. „Am început să joc efectiv din 2006. Eram în al doilea an de facultate, când am luat primul casting, pentru serialul «Cu un pas înainte», care a fost la PRO TV. După aceea, în teatru, primul meu rol a fost în «Lecția», la Teatrul Național, cu Horațiu Mălăele. Apoi am mai luat câte un casting, mai multe nu am luat decât am luat, la multe mi s-a spus că mă vor suna și nu m-au mai sunat, dar rolurile pe care le-am făcut le-am făcut…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.