Cum a fost la ascunzătoarea dintre munți, la o aruncătură de băț de București: Potcoava Mountain Hideaway

0

Runcu. Un sat la vreo două ore distanță de București, la poalele Bucegilor și ale Munților Leaota, puțin sau deloc căutat de către turiști. Dar lucrurile s-au schimbat acum câțiva ani, cand pe dealurile de la marginea satului a fost ridicată o cabană ca o ascunzătoare, unde tot ce auzi și vezi sunt natura și caii. Potcoava Mountain Hideaway e motivul pentru care am fost și noi în zona Runcu, într-un weekend la granița dintre toamnă și iarnă.

***

Un Centru de echitație, unde tot timpul anului se întâmplă tot felul de minunății pentru cei care iubesc caii- asta este, în primul rând Potcoava. E locul perfect „prima dată” pe cal – pentru copii sau adulți, n-are importanță, toți învățăceii sunt tratați cu aceeași băgare de seamă. Unde mai pui că aici se poate călări tot timpul anului, pentru că toți caii de la Potcoava sunt din rasa frumoșilor Haflinger – cai de munte, din zona Tirol, obișnuiți cu terenul accidentat din astfel de zone.

S-a dus vestea că Potcoava e printre cele mai bune (dacă nu chiar cel mai cel) centre de echitație din țară. Mie mi-a fost imposibil să călăresc în cele două zile acolo, dar am văzut că tot ce mișcă la Potcoava se învârte în jurul cailor, că instructorii sunt răbdători și blânzi, că toate cărările din jurul pensiunii sunt perfecte pentru excursii călare.
Și, dacă n-ai urcat niciodată pe un cal, dar vrei să explorezi împrejurimile călare, o poți face fără să stai nici măcar un minut în manej, prin programul Decoperă Călăria.

WOW la Potcoava:
– ședințe de hipoterapie – la cerere și se lucrează cu terapeuți
– Horse Touch – o metodă integrată de dezvoltare care combină educație asistată de cai cu experiență din domeniul afacerilor și cu expertiza designului educațonal, despre care puteți afla mai multe aici.
–…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.