CULISE | Titularizat cu forţa! De frica lui Dinamo, Dică a chemat la antrenamente un fotbalist accidentat. Jucătorul s-a supărat: „Riscă să îşi încheie anul la infirmerie”

0

Dinamo – FCSB e duminică, ora 21:00, pe Naţional Arena. Meciul va fi tratat live blog pe www.prosport.ro

Circa 48 de ore ne despart de Dinamo – FCSB, unul dintre cele mai aşteptate partide ale sezonului de toamnă. Derby-ul bucureştean găseşte ambele echipe într-o formă slabă, chiar dacă diferenţa în ceea ce priveşte locul în clasament este mare. FCSB e pe locul 2 în Liga 1 Betano, în timp ce Dinamo ocupă abia locul al 9-lea.

Iar dacă situaţia grea a ”câinilor” este cauzată aproape în totalitate de forma slabă a jucătorilor, în cazul FCSB problemele vin şi de la numeroasele absenţe, absenţe care îl obligă pe Nicolae Dică să improvizeze masiv. În centrul defensivei, pentru partida cu Dinamo de pe Naţional Arena, antrenorul vicecampioanei gândeşte o linie defensivă în centrul căreia să reapară Bogdan Planic. Sârbul s-a accidentat la finalul lunii octombrie, într-un meci cu FC Voluntari, iar recuperarea lui încă nu a fost completă.

În ciuda acestui aspect, staff-ul tehnic l-a informat pe Planic că va fi titular contra lui Dinamo în condiţiile în care restul variantelor pentru post sunt indisponibile. Vestea l-a înfuriat pe jucătorul sârb, susţin pentru ProSport surse din cadrul clubului. ”O să fie pe teren, titular. S-a supărat pentru că nu e refăcut sută la sută şi, dată fiind starea terenului, riscă să îşi încheie anul la infirmerie. E băiat dintr-o bucată, ştie că sunt câteva echipe cu ochii pe el în acest moment şi o accidentare i-ar ruina şansele unui transfer”, spun sursele ProSport.

Benzar şi Momcilovic au plătit scump

Decizia de a forţa un jucător aflat încă departe de potenţialul fizic optim nu este o noutate la FCSB. În ultimul an, Nicolae Dică a fost sfătuit greşit de staff-ul medical şi i-a introdus la antrenamentele normale mai repede decât ar fi trebuit…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.