CULISE | Dică e abia A3! Cine sunt cei doi ”tehnicieni” alături de care Gigi Becali face echipa FCSB-ului. Unul dintre ei i-a făcut toate schimbările lui Dică într-un meci din Liga 1

0

FCSB a pierdut dur în deplasarea de la Sepsi, 4-2, motiv pentru Gigi Becali să pornească un nou şir de critici aspre la adresa jucătorilor. De data asta, nici Nicolae Dică nu a scăpat, autoritatea antrenorului fiind din nou subminată cu replici prin care finanţatorul lasă de înţeles că nu Dică ia toate deciziile. ”Dacă ştiam că joacă aşa, îl mai băgam eu pe Man pe teren? Eu nu pot sa iau banii pe Man daca nu joc în Liga Campionilor”, a tunat Becali la finalul partidei.

Voită sau nu, reacţia lui Becali trădează ceea ce la FCSB nu mai este un secret de multă vreme. Finanţatorul îi transmite antrenorului, la fiecare meci, detalii cu privire la numele fotbaliştilor care trebuie să joace din primul minut. Însă, potrivit surselor ProSport din apropierea clubului, implicarea lui Becali nu se opreşte doar la asta. Finanţatorul se implică inclusiv la detalii tehnico-tactice, unele pe care le obţine din discuţiile periodice cu doi dintre apropiaţii lui.

Managerul general al lui FC Voluntari, Ioan Andone, dar şi analistul DigiSport, Ilie Dumitrescu, sunt oamenii de fotbal care controlează, practic, din umbră ostilităţile la FCSB. ”Toate modificările pe care le-aţi văzut în ultimii ani la echipă, lucrurile pe care nu le puteaţi explica, vin fie de la Andone, fie de la Ilie. Ei nu prea sună, dar Gigi pune mâna pe telefon şi discută zeci de minute, aproape zilnic, cu fiecare. Şi dacă unul îi spune că Nedelcu nu e în formă, Nedelcu zboară din prima echipă”, spun sursele ProSport.

A făcut Ilie Dumitrescu toate schimbările FCSB-ului?

Un alt episod povestit de sursele ProSport ilustrează influenţa pe care analistul DigiSport o are asupra finanţatorului FCSB: ”În sezonul trecut, la un meci cu Iaşul, Gigi Becali a auzit la pauză de la Ilie Dumitrescu că a criticat abordarea tactică a lui Dică….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.