”Cu Simona n-am fost niciodată prietenă”

0

Dârzenie este cuvântul cheie atribuit de Sorana Simonei Halep. „Noi ne știm de la 8 ani și ne cunoaștem. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă, ca-n orice job: cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea”, a spus Cîrstea pentru mirceamester.ro.

Jucătoarea a continuat: „Am zis într-un interviu că echipa României nu stă în Simona. Ceea ce am vrut să spun este că echipa României poate să vină cu două echipe de Fed Cup, pentru că avem foarte multe jucătoare și dacă lipsește Simona nu se întâmplă nimic. Toată lumea mi-a sărit în cap pentru asta”.

‘E greu să mai câștige un Slam’

Sorana crede că Halep va pierde teren: „E greu să mai câștige un Slam, pentru că acum sunt foarte multe jucătoare care lovesc mingea foarte puternic: Osaka, Pliskova, Kvitova. Ea are un joc în care așteaptă. Mi-e greu să cred că stilul ei de joc se potrivește pe un Grand Slam pe hard. Pe zgură da, o văd mult mai bine, dar și acolo vin jucătoarele cu serviciu puternic. Per total, Simona este, așa cum am zis, dârză. Iar în tenisul de astăzi asta ar putea să compenseze orice joc”.

Echipa de FedCup a României: Alina Tecșor, antrenor, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Simona Halep FOTO: facebook Romania Fed Cup Team

Moni – haioasă, Irina – politică

În schimb, Sorana Cîrstea le place pe celelalte fete din echipa de FedCup. Pe Monica Niculescu, 31 de ani, o consideră haioasă: „Când suntem în grup, ea e centrul atenției. Ea face toate glumele, e extraordinară. N-ai cum să fii supărat când e Monica lângă tine. În meciuri o vezi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.