Cu bebel și cățel în Deltă: review Green Village Resort Sfântu Gheorghe

0

Ce minunăție de loc am descoperit anul acesta! E la capătul țării, în Sfântu Gheorghe, unde Dunărea se varsă în Marea Neagră, are vile din lemn cu mobilier de bambus, camere spațioase cu paturi confortabile în care m-am odihnit foarte bine, curți pline de verdeață, mâncare gustoasă și o atmosferă ce mi-a adus aminte mai degrabă de eco-resorturile din Thailanda. Plaja de la mare e sălbatică, are un nisip fin și curat iar aerul e sănătate curată! Mă înțelegeți, mi-a plăcut mult la Green Village Resort. Atât de mult încât am fost deja de două ori deja, în iunie și octombrie.

Ce este Green Village Resort Sfântu Gheorghe

Green Village Resort Sfântu Gheorghe este un complex turistic în Delta Dunării, în Sfântu Gheorghe, cu mai multe vile și căsuțe împărțite în câteva zone separate. Piscine, jacuzzi în aer liber, spații de joacă, terase, șezlonguri, baruri, restaurante, cinematograf, hamace – înțelegeți ideea, e un resort cu de toate unde nu te poți plictisi. Deși, fie vorba între noi, eu am mers acolo ca să mă plictisesc, aveam nevoie de odihnă și liniște.

Cum ajungi la Green Village Resort Sfântu Gheorghe

De fiecare dată când am mers la Green Village am venit din județul Buzău, noua mea casă, o dată am trecut cu bacul pe la Brăila (chestiune care m-a întârziat enorm), o dată am mers pe la Giurgeni. În sfârșit, indiferent de unde vii, important e că trebuie să ajungi la Mahmudia sau Murighiol ca să iei barca spre Sfântu Gheorghe. Bineînțeles, poți să iei barca sau vaporul și din Tulcea dar cursa durează (prea) multe ore. Din Mahmudia am mers cu barca de la Water Uber, după ce am lăsat mașina într-o parcare prăfuită și cam mizeră cu plată (15 lei/zi dacă îmi amintesc bine). Cursa Mahmudia-Sfântu Gheorghe durează aproximativ 1 oră și jumătate. A doua oară am mers cu barca celor de la Green Village, ei oferă și acest serviciu, din…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.