CSM Bucureşti – Dinamo, duelul de „foc” din sferturile Cupei României

0

Cele mai în formă echipe din handbalul masculin în acest moment, campioana Dinamo şi liderul la zi al Ligii Zimbrilor, CSM Bucureşti, îşi vor disputa un loc în Final Four-ul Cupei României FAN Courier. Tragerea la sorţi nu a mulţumit pe nimeni, reprezentanţii ambelor combatante recunoscând că ar fi preferat alţi adversari pentru lupta din sferturi.

”Ca şi în faza precedentă, sorţii ne-au scos în cale un adversar foarte puternic, un rival din ultimii trei ani, atât în ceea ce priveşte lupta pentru titlu, cât şi pentru câştigarea Cupei. Este păcat că nu s-a ţinut cont de criteriul valoric şi în sferturi se întâlnesc două echipe foarte puternice. CSM Bucureşti tratează orice joc la victorie, indiferent de numele adversarului şi de faptul că jucăm în competiţiile interne sau internaţionale.

Echipa noastră este într-o formă foarte bună, mărturie este poziţia din Liga Zimbrilor, unde suntem lideri de necontestat. Sperăm ca la sfârşitul acestui an calendaristic să încununăm această perioadă cu două victorii, una în campionat şi una în Cupă, cu Dinamo”, a spus Sorin Uţică, organizator competiţii CSM Bucureşti.

”Pornim ca favoriţi pentru că suntem campioni, CSM arată o formă bună, nu ne-am întâlnit până acum, vom vedea cine este echipa momentului. O concentrare mai uşoară a dus la rezultatele mai puţin bune din campionat, dar am reuşit să facem performanţă în Liga Campionilor.

Va fi un meci încrâncenat, fiecare club îşi doreşte tot de la competiţiile interne, trei foşti jucători de la Dinamo vor juca la CSM şi vor dori să-mi demonstreze că am greşit că nu i-am ţinut, noi venim după performanţa din Liga Campionilor şi cred că, având ajutorul fanilor, avem prima şansă”, a comentat şi Daniel Georgescu, preşedinte Dinamo Bucureşti.

Parcurs diferit pentru…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.