Cristina Șișcanu a refuzat să se întoarcă în televiziune. Care e motivul

0

Cristina Șișcanu și-a recăpătat formele de dinainte de naștere. Vedeta se bucură că a scăpat, într-un final, de cele 26 de kilograme acumulate în timpul sarcinii. E drept că nu și-a supus organismul la cure drastice, ci a avut răbdare să își revină în timp.

„Chiar zilele acestea, acul cântarului a indicat greutatea exact la fel ca în momentul în care am rămas însărcinată. Dar eu nu vreau să mă opresc aici, știi cum e, niciodată o femeie nu e suficient de slabă. Am vreo 62 kg, vreau să ajung la 59, ca să am loc, știi cum se spune, să mai mănânc câte o prăjitură, pentru că am cam renunțat la dulciuri”, ne-a spus ea.

Practic, soția lui Mădălin Ionescu a fost ceva mai atentă la alimentație, dar principala ei preocupare a fost ca dieta să nu afecteze hrănirea la sân a bebelușului. „În primele 6 luni nu am ținut nici o dietă, dimpotrivă, am mâncat câte trei înghețate pe zi, după aceea am văzut că s-au topit vreo 10 – 15 kg. M-am îngrășat foarte mult în timpul sarcinii, vreo 26 kg. Deci cred că aveam vreo 86 kg. Am ținut o dietă adaptată și faptului că eu alăptam și alăptez în continuare. Am slăbit vreo 7 kg, după aceea am făcut o pauză, dar important este că nu m-am îngrășat la loc, am stagnat. Am făcut și sport, după aceea am reluat dieta și tot așa”, ne-a povestit ea lungul drum de pierdere a kilogramelor în plus.

Are colaborări în modă, dar vrea pe micul ecran

Cu silueta trasă prin inel, Cristina Șișcanu e pregătită să revină în forță la TV. Chiar i s-a ivit o astfel de oportunitate, însă a preferat să o decline. Motivul invocat a fost legat de copil, întrucât vrea să îi fie aproape seara, la culcare. Până când îi va apărea o ofertă care să i se potrivească, tânăra mămică nu stă însă degeaba.

„M-am dedicat în primul an de viață al Petrei exclusiv ei, am avut o activitate de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.