Cristina Pîrv a renunțat la Brazilia pentru Cluj

0

Cristina Pîrv a divorțat de legendarul brazilian Gilberto Amauri de Godoy Filho, alias „Giba”, unul dintre cei mai mari jucători din istorie, încă din 2012. Cei doi au locuit mulți ani la Curitiba. După divorț, Cristina, născut la Turda, a mai trăit șase ani în Brazilia, dar a decis să se întoarcă acasă și s-o ia de la început, a dezvăluit fosta mare sportivă într-un interviu acordat celor de la doarvolei.ro.

„Ne-am întors în luna august, anul trecut, în 2018. A fost foarte interesant, pentru că în Brazilia nu sunt schimbări de anotimpuri. Am savurat vara, când a fost foarte cald, apoi a venit toamna, cu frunzele care cădeau și aveau toate culorile, apoi iarna.

Fi-miu, de exemplu, nu văzuse niciodată zăpadă. Fiică-mea a văzut-o acum vreo zece ani, când eram în Rusia. Chiar am savurat anotimpurile așa. Mergeam și făceam fotografii și ne minunam: acum e vară, acum e toamnă, acum e iarnă. A fost foarte interesant. Și pentru mine, pentru că de mult nu am mai văzut schimbările astea ale naturii care-s de la Dumnezeu’, a declarat Cristina.

 „Toată lumea crede că dincolo sunt numai flori, numai petale”

„M-am stabilit la Cluj-Napoca. Și sunt foarte bucuroasă. Aveam mare nevoie să vin acasă, după 27 de ani de stat afară. Multă lume m-a speriat, că «de ce te-ai întors?» Toată lumea crede că dincolo sunt numai flori, numai petale. Deși eu peste tot am stat foarte bine, aveam mare nevoie să-mi regăsesc rădăcinile mele.

E foarte bine, le place foarte mult, au învățat să vorbească chiar bine românește. S-au integrat și la volei, fiica mea, Nicoll (14 ani), și la fotbal, fiul meu, Patrick (10 ani). Chiar le place din ce în ce mai mult. Se simt mai ei înșiși. Situația în Brazilia e alta. Acolo ești fiul cuiva, ești fiica lui cutare. Nu își pot devolta ei capacitățile lor. Aici se pune mai mult accent pe plan personal.

Pot…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.