Cristina Neagu a explicat pas cu pas cum se reface, a dezvăluit când va fi aptă de joc şi a făcut o mărturisire emoţionantă: „M-a durut foarte tare. Am început să plâng! Nu puteam scăpa de acele imagini, îmi tot veneau în minte” | FOTO în premieră de la recuperare

0

Cristina Neagu s-a accidentat grav la genunchiul drept  în timpul Campionatului European din Franţa, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în Belgia, iar de câteva zile a revenit acasă. Interul de la CSM Bucureşti nu stă degeaba şi trage tare să revină pe teren cât mai curând.

Pentru a micşora perioada în care nu va putea evolua – minimum şase, şapte luni – Cristina petrece zilnic peste patru ore la o clinică specializată în recuperare sportivă. Cum nici un sacrificiu nu e prea mare, liderul echipei naţionale a României spune că face tot ce este nevoie pentru a fi aptă de joc.

”Mă simt bine, recuperarea merge bine, dar sunt conştientă că procesul de recuperare este cu suişuri şi coborâşuri. Este o perioadă grea, dar muncesc mult, zi de zi şi ştiu că voi reveni şi mai puternică. Contează foarte mult faptul că am un psihic tare. Simt că lucrurile merg în direcţia bună, iar medicul mi-a spus că în mod normal după şase luni mă voi putea întoarce la handbal. Abia aştept să-mi scot firele de la operaţie, săptămâna viitoare, apoi să merg să fac bazin, şi peste alte două săptămâni să pot face şi bicicletă…cu cât voi face mai multe lucruri, cu atât voi avea un moral şi mai bun”, a spus Cristina Neagu, handbalistă CSM Bucureşti.

”Am ţipat de durere, am simţit că e grav”

Cristina mărturiseşte că nu a vrut să vadă imaginile cu accidentarea urâtă pe care a suferit-o în timpul meciului cu Ungaria, de la Euro, dar a descris ce a simţit în momentele în care genunchiul ”i-a fugit” şi a realizat că este vorba despre o problemă foarte serioasă.

”Nu am dorit să mă uit la reluări la televizor, dar în primele zile după operaţie nu puteam scăpa de acele imagini din timpul jocului, îmi tot veneau în minte… M-a durut foarte tare, ştiu exact ce am simţit şi ce…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.