Cristina Laslo: „Sincer, avem o echipă unită, un grup foarte bun. Mă bucur că merg la Euro cu acest grup minunat” + Concluziile trase de Eliza Buceschi după România – Serbia

0

Trofeul Carpaţi va rămâne în România în acest an, după ce loturile A şi B au trecut de Serbia, respectiv Rusia în prima zi a turneului. Marea finală se va disputa de la ora 18:30, iar tricolorele aşteaptă mai multă lume la Sala Polivalentă din Capitală, după o primă zi în care asistenţa a fost destul de scăzută.

Evoluţia naţionalei de tineret cu Rusia a fost încântătoare, iar rezultatul final, scor 25-24, neaşteptat, dar principala obiectiv a fost jocul primei reprezentative, care se află la o săptămână distanţă de debutul la Campionatul European. România a învins Serbia cu 29-26, iar la final impresia generală a fost pozitivă. Atât Cristina Laslo, cât şi Eliza Buceschi au făcut referiri la sistemul de apărare, dar şi la faptul că mai sunt aspecte de pus la punct până la debutul la Euro.

„Am început greu, timide partida. În prima repriză am încercat să ne simţim una pe alta după o perioadă de pregătire scurtă. Încercăm să punem la punct apărarea nouă, nu este chiar simplu, avem puţine antrenamente, dar s-a văzut că în repriza a doua ne-am revenit şi am avut tărie de caracter să trecem peste pasa proastă din prima repriză. A fost primul meci, să sperăm că va fi din ce în ce mai bine. Jucăm finala cu lotul B, trofeul rămâne sigur în România în acest an”, a declarat Cristina Laslo.

„Spre deosebire de alte ocazii, acum am început prost şi am terminat bine. Am încercat şi un sistem nou de apărare, cu care nu suntem obişnuite şi poate că nu este pus la punct aşa cum ne dorim. În a doua repriză am revenit însă la clasicul 6-0 cu care suntem noi obişnuite, lucrurile şi-au intrat într-un ritm normal pentru noi şi cred că s-a văzut şi pe tabelă”, a susţinut şi Eliza Buceschi.

Ambele handbaliste au încheiat partida cu un sentiment pozitiv, în perspectiva a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.