Cristi Borcea i-a luat cadou de 100.000 de euro Valentinei pelinel. O răsfață regește de când i-a devenit nevastă

0

 

Când vine vorba de cea care i-a devenit oficial parteneră de viață, omul de afaceri Cristi Borcea nu se uită la bani. I-a făcut un cadou pe care orice femeie și l-ar dori.

Potrivit click.ro, Valentina Pelinel a primit cadou de la Cristi Borcea un blid de lux, în valoare de 100.000 de euro.

Cristi Borcea a vândut ștrandul pe care îl deținea în Crângași, iar acum, cu mai mulți bani în conturi, își răsfață regește proaspăta nevastă. I-a luat Valentinei Pelinel o mașină de lux cu care actuala doamnă Borcea a fost văzută prin oraș. Este vorba despre un bolid marca marca Porsche Cayenne S E-Hybrid.

Cristi Borcea deține mai multe mașini, în valoare de 700.000 de euro. Printre acestea se află: Maybach 560 SL, Mercedes S Coupe Facelift, Porsche Panamera și Range Rover.

Conform sursei mai sus-menționate, Cristi Borcea nu s-ar opri aici cu darurile pentru consoarta lui, pe lista de cumpărături aflându-se și un apartament de lux. Ar fi vorba despre un apartament situat în zona Primăverii. În complexul respectiv, prețul unui apartament pornește de la 300.000 de euro și ajunge la un milion de euro, în cazul unui penthouse.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. Duminică, 30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.