Craiova nu mai poate în Europa! Formaţia din Bănie a suferit a treia înfrângere la rând în Cupa EHF şi pare blocată în atac

0

SCM Craiova a suferit a treia înfrângere consecutivă în Grupa D a Cupei EHF, după ce a pierdut cu 23-18 meciul retur cu Podravka Koprivnica. Şansele echipei pregătite de Bogdan Burcea de a se califica în sferturile de finală au devenit infime.

  • În cele şapte meciuri oficiale disputate în acest an, Craiova nu a marcat niciodată mai mult de 23 de goluri. În partida cu Podravka a fost chiar şi sub media înregistrată în 2019, adică 20,85 goluri înscrise. SCM pare blocată în atac, din moment ce nu a găsit soluţii să treacă peste accidentările suferite de Cristina Zamfir şi Ana Maria Ţicu.
  • Partida de la Koprivnica a fost destul de slabă, din punct de vedere al nivelului de joc. Cele două formaţii au avut o eficienţă a atacului sub 45% şi au comis peste 40 de erori!
  • În urma acestei partide, Podravka şi-a asigurat locul în sferturile de finală, având maximum de puncte – 8. Nykobing, Bera Bera şi Craiova au câte două puncte, dar primele două formaţii au şi câte un meci mai puţin disputat.

Deţinătoare a trofeului, SCM Craiova este departe de ce a arătat sezonul trecut. Fără principalele două jucătoare, Zamfir şi Ţicu, echipa pare limitată şi nici nu compensează absenţa acestora prin alte lucruri, cum ar fi spiritul de sacrificiu. Trupa lui Bogdan Burcea a dat impresia că a abandonat lupta în acest sezon în Cupa EHF, după evoluţia destul de ştearsă cu multe erori. Singura care a fost la înălţime a fost şi cu această ocazie portarul Dzhukeva.

Craiova a avut doar 15-20 de minute în care a ţinut ritmul cu echipa gazdă, dar au fost suficiente 2-3 acţiuni lipsite de lucitidate, pentru ca Podravka să se desprindă de la 8-8 la 12-8 (min. 25). În partea secundă, SCM a avut un singur moment pentru a reveni în joc, la 17-14 pentru Podravka în minutul 47, dar a continuat să evolueze fără nerv, iar…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.