Cornel Dinu l-a făcut praf pe MM Stoica: „Aduce mai mult spre staulul unde îşi ţine Gigi oiţele”

0

Cornel Dinu, un simbol al lui Dinamo, l-a desfiinţat pe MM Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei Ligii 1 Betano. Mister e deranjat de faptul că oficialul FCSB i-ar fi transmis lui Gigi Becali că Dică nu avea valoare pentru a fi antrenorul echipei roş-albastre, anunţul fiind făcut public de omul de afaceri. Totuşi, MM a negat, susţinând că afirmaţia sa a fost greşit interpretată.

„Memeul, aşa cum l-aţi numit voi, aduce mai mult spre staulul ăla unde Gigi e de admirat că îşi îngrijeşte oiţele. Este inadmisibil, este lipsă totală de probitate, de caracter, de tot ce vreţi, să spui ‘V-am spus că nu este antrenor’. Când ai spus, dragă MM? Când a fost numit, după o săptămână. Ştiam că ăsta este Dică, nu poate să fie ceva deosebit, să aibă hăţurile”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

„Eu sunt vinovat, ştiu ce mi-a zis MM. El mi-a zis mereu ce să fac şi eu nu l-am ascultat. Mi-a spus: ‘Băi Gigi, nu avem antrenor!’. A făcut Dică o greşeală împotriva lui”, a tunat Becali, la Digi Sport. Dar, MM Stoica a anunţat pe reţelele sociale că discuţia a fost altfel: „Despre Nicolae Dică i-am spus mereu lui Gigi Becali că e dedicat şi lucrează foarte bine, dar, dacă jocul suferă, înseamnă că are o problemă în vestiar. Asta nu se traduce în ‘Băi, Gigi, n-avem antrenor’. Dacă n-aveam antrenor, n-ajungeam în primăvara europeană, nu spulberam Plzen, nu băteam Lazio”.

Dică a comentat duminică seară. „Dacă a spus acest lucru, sunt dezamăgit. Am avut mare încredere în MM, ştie foarte bine că mereu am vorbit cu el şi i-am spus tot ce gândesc, nicio secundă nu m-am ascuns de el. Era omul de lângă mine. A mai fost o perioadă în care voiam să plec, după meciul cu Craiova. Am discutat cu MM şi mi-a spus să rămân, să mă gândesc la secunzii mei. E vorba de acum două luni. Dacă nu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.