Contra, reacţie „tare”: „Sunt fericit şi mândru de aceşti băieţi, dar suntem negativi şi vedem partea goală a paharului. Îmi asum vina pentru ratarea obiectivului!” Ce a spus despre preliminariile EURO 2020 şi oferta de la Al Nassr: „Iar facem asta?”

0

Cosmin Contra (42 de ani) e fericit pentru atitudinea arătată de tricolori în victoria cu Muntenegru, 1-0, la Podgorica, dar rămâne cu o părere de rău pentru faptul că nu am marcat golul care să ne ducă în urna a treia a preliminariilor pentru EURO 2020. Într-un discurs în care a vorbit despre „negativismul” şi „partea goală a paharului”, selecţionerul a catalogat drept zvonuri informaţiile care-l dau pe lista lui Al Nassr, locul al doilea din campionatul Arabiei Saudite.

„Sunt jumătate fericit. Sunt fericit pentru atitudine şi joc, dar pe jumătate fericit pentru că n-am înscris mai multe goluri şi nu am terminat între primele două echipe de pe locul al treilea. Nu am ce să le reproşez băieţilor, după un efort mare cu Lituania, pe un teren greu, am făcut un meci extraordinar din toate punctele de vedere. Păcat că am înscris doar un gol şi nu am marcat golul care ne trebuia ca să ne îndeplinim obiectivul. Dar sunt fericit şi mândru că am aceşti jucători. Dacă vom avea această atitudine pe orice teren, ar fi un lucru extraordinar”, a spus Contra, al cărui gând a zburat, instant, spre cele două puncte pierdute pe teren propriu, în debutul preliminariilor, contra Muntenegrului: „Am zis că regret cele două puncte pierdute în turul cu Muntenegru. Dar să nu uităm că în aceste preliminarii am jucat două meciuri fără spectatori acasă. În acel prim meci în care aveam nevoie de aportul publicului nu l-am avut. Dar am încredere că putem să intrăm pe teren şi să nu ne fie frică de niciun adversar”.

Selecţionerul preferă să rămână cu campania terminată neînvins în Liga Naţiunilor, acceptă că nu a îndeplinit obiectivul şi iese la atac: „În loc să-i felicităm pe băieţi pentru joc..Am avut un adversar bun în faţă, am fost într-o grupă cu o echipă calificată la Mondial, Serbia, care…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.