Consiliul suedez de modă spune adio săptămânii de modă de la Stockholm

0

În fiecare an, imediat după ce se prezintă la Copenhaga și chiar înainte de lansarea colecțiilor de toamnă / iarnă și de primăvară / vară la New York în februarie și septembrie, Stockholm, în mod tradițional, a găzduit spectacole de fashion bi-anuale pentru designeri suedezi și cumpărători internaționali. Dar asta este pe cale să se schimbe. Cu doar două luni înainte de colecția de primăvară / vară 2020, Consiliul suedez de modă a spus: „adio fashion week la Stockholm!”

În loc să urmeze formatul tradițional al săptămânii de modă, precum celelalte capitale de modă, Jennie Rosen, director executiv al Consiliului Suedez de Modă, declară că organizația „se concentrează acum pe crearea de instrumente și platforme mai relevante pentru nevoile curente ale industriei, cum ar fi formatele care generează fluxuri de venit și încurajează colaborarea transsectorială „, după cum a raportat WWD.

Având în vedere natura „extinsă și în creștere” a industriei de modă suedeză, „trecerea de la modelul convențional de săptămâna de modă a fost o decizie dificilă, dar foarte gândită”, spune Rosén. Dar, având în vedere acest lucru, „trebuie să punem trecutul deoparte și să stimulam dezvoltarea unei platforme care este relevantă pentru industria de modă de azi … [trebuie să sprijinim brandurile în dezvoltarea lor de experiențe de modă de generația următoare. Prin asta putem să ne adaptăm la noi cerințe, să atingem obiectivele de sustenabilitate și să putem stabili noi standarde pentru modă „, a adăugat ea.

Consiliul suedez de modă spune adio săptămânii de modă de la Stockholm

Anunțul grupului de la Stockholm se desfășoară pe marginea unor discuții pe scară largă despre faptul dacă formatul tradițional al săptămânii de modă are sens pentru majoritatea mărcilor. În timp ce brandurile de modă deținute de conglomerate…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.