Complicata aventură a simbolului dinamovist Florentin Petre. „La sânge!”. Ce vizează antrenorul de la Brăila şi felul în care-i motivează pe fotbaliştii de azi: „Pe vremea mea, nu mă învingea nimeni”

0

  • Fostul dinamovist, acum antrenorul Daciei Unirea Brăila, încearcă să facă ceea ce pare imposibil: să salveze de la retrogradare clubul la fix 100 ani de la apariţia lui în fotbalul românesc
  • 13 înfrângeri, 6 egaluri, 2 victorii şi doar 12 puncte acumulate în prima parte a sezonului. Acesta este bilanţul divizionarei secunde Daciei Unirea Brăila, formaţie antrenată de fostul dinamovist Florentin Petre (42 de ani).

Tehnicianul porneşte la drum în 2019 de pe penultimul loc al clasamentului şi forţează salvarea de la retrogradare în anul în care Dacia sărbătoreşte Centenarul existenţei sale. Simbol al celor de la Dinamo, antrenorul afirmă că realizarea obiectivului său la Brăila ar putea fi comparat, ca şi perfomanţă, cu obţinerea titlului de către ”câini” în acest sezon al Ligii I.

”Îmi doresc ca şi noi şi Dinamo să ne realizăm obiectivele şi să avem continuitate în rezultate. Dinamo în primul rând trebuie să ajungă în play-off, ca apoi să se bată la campionat, pentru că dacă nu o fac, va fi foare greu ca din play-out să spere la titlu…iar apoi îţi ia cel puţin un an să te reorganizezi şi lucrurile nu ar fi foarte ok. La noi în Liga a doua va fi război total până la vară! Voi face selecţie la sânge şi vom trage tare ca în anul în care echipa împlineşte 100 de ani de existenţă să rămânem în Liga a doua.  O să le dau jucătorilor mei tot ce am avut eu bun în toată cariera de fotbalist şi le voi oferi posibilitatea să lucreze cu un om pe care lumea l-a respectat şi l-a apreciat”, punctează Florentin Petre, antrenor şi manager sportiv Dacia Unirea Brăila.

”Nici unul dintre jucători nu aleargă ca mine”

”Piticul” a primit, din această lună, mai multă putere la club, urmând a fi şi manager sportiv, responsabil cu trasferurile. Până acum a rămas fără…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.