Cine sunt părinții naturali ai fetiței de 8 ani din Baia de Aramă. De ce au fost decăzuți din drepturi

0

Părinții naturali ai fetiței de 8 ani din Baia de Aramă, care a fost dată spre adopție, nu ar putea să mai obțină custodia Sorinei nici dacă ar vrea. Mama fetiței a fost decăzută din drepturile părintești încă dinainte să o aducă pe lume, iar tatăl n-o recunoaște ca fiind fiica lui.

Mama fetiței de 8 ani din Baia de Aramă, decăzută din drepturile părintești

Sorina are o poveste de viață tristă, la fel ca toți copiii care provin din familii destrămate și din părinți care nu-și merită acest titlu. După ce s-a tot vorbit în presă despre părinții ei adoptivi și despre asistenta maternală care a crescut-o, a venit momentul să ne îndreptăm atenția și către părinții naturali ai Sorinei.

Ea s-a născut pe 25 iunie 2011, deci astăzi este ziua ei și tot azi a împlinit 8 ani. Până acum, ea a avut 7 ani, dar toți i-au dat vârsta care urma să se împlinească în câteva zile. Mama ei, Loredana Lucan, are 31 de ani, iar în evidența statului, nu este deloc considerată o mamă grijulie.

Loredana Lucan mai are un băiețel, rezultat dintr-o relație anterioară. Când acesta avea doar un an și jumătate, a fost bătut de această femeie care greu poate fi numită mamă. Incidentul s-a întâmplat în Gara din Craiova. Probabil, lumea a văzut ce s-a întâmplat și au fost anunțate autoritățile. Urmarea a fost că a decăzut din drepturile părintești. La acea vreme, a argumentat că dorea să se răzbune pentru că o părăsise bărbatul. Oamenii legii au ajuns la concluzia că femeia suferă de probleme psihice.

Cum a reacționat Sorina când și-a văzut, pentru prima dată, mama naturală

Matuşa Sorinei (prima din stânga) şi bunica copilei (a treia, în picioare) FOTO Ana Popescu/Adevărul

Mama Sorinei a avut mai multe relații după acel episod, chiar dacă și-a pierdut copilul. În Mehedinți, l-a cunoscut pe cel care avea să devină tatăl Sorinei. Femeia s-a mutat cu el, dar când a adus-o pe lume…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.