Cine este tânărul alături de care s-a fotografiat Simona Halep

0

Liderul WTA, fără antrenor full-time, participă la diverse acțiuni promoționale și își onorează contractele pe care le are în derulare. 

Ziua de joi a fost ocupată cu o acțiune de marketing pentru Banca Transilvania, noul partener de imagine al campioanei de la Roland Garros.

La final, Simona s-a fotografiat alături de un tinerel și a pus fotografiile pe Instagram. La rândul lui, junele a împânzit Facebook-ul cu noua „cucerire”.

Numele tânărului este puțin cunoscut publicului larg, dar în tenis are faimă. Unii îl cunosc de fost junior talentat, alții îl descriu ca pe un personaj a cărui mare calitate este „spatele” puternic. 

Simona Halep, încadrată de Ciorcilă senior și de Ciorcilă junior

Convocat de Pavel la Cupa Davis

Numele lui este Patrick Ciorcilă, 22 de ani, și era prezentat ca o mare speranță a tenisului românesc. A abandonat sportul alb (cel mai sus a fost pe locul 534, în 2014), pentru a se dedica studiilor, după ce a constatat că rezultatele în tenis nu vin așa ușor.

În 2013, pe când Simona Halep se zbătea să răzbească în Top 20, Patrick Ciorcilă se afla în circuitul echipei de Cupa Davis, fiind convocat la meciurile cu Finlanda şi cu Olanda de căpitanul nejucător Andrei Pavel.

A evoluat și în calificări la Openului României, pierzând la ucraineanul Serghei Stahkovsky, scor 3-6, 5-7. Atunci, Libertatea a stat la povești cu tânăra speranță. Patrick a început tenisul la 4 ani. A încercat și cu fotbalul, dar n-a reușit. Este fanul echipei ‘U’ Cluj.

Tatăl lui Patrick este director la Banca Transilvania, fapt care l-a ajutat în carieră, mai ales financiar, iar mama lui este patroană a unui şcoli de tenis. CLujeanul îl are idol pe Rafael Nadal, dar s-a fotografiat mândru și alături cu Roger Federer.

Ciorcilă a fost cel mai bun jucător profesionist din lume la 16 ani şi între primii 10, la vârsta de 17 ani. N-a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.