Cine era actorul Marian Rădulescu de la Teatrul Excelsior. Motivul pentru care s-a sinucis

0

Teatrul românesc a tras cortina pentru ultima oară pentru Marian Rădulescu. Teatrul Excelsior, cel în care a activat, a transmis condoleanțe familiei actorului. Primele informații susțin că artistul s-a sinucis.

Actorul Marian Rădulescu s-a sinucis?

Actorul de la Excelsior, Marian Rădulescu, s-a stins din viață în cursul zilei de sâmbătă, 6 iulie. Potrivit unor informații apărute în presă, Marian s-ar fi sinucis aruncându-se de la etajul 4 al blocului unde locuia. Din păcate, apropiații aveau la cunoștință faptul că era depășit de o vreme de problemele financiare, iar nici în viața personală lucrurile nu mergeau cum ar fi trebuit. Acestea ar fi motivele pentru care Marian Rădulescu a decis să-și ia propria viață. Trupul neînsuflețit al actorului va fi depus în sala Teatrului Excelsior de pe strada Academiei din Capitală, între orele 13:00- 15:00. Reprezentanții instituției unde a prestat Rădulescu pentru ultima oară îi cheamă pe toți cei care l-au îndrăgit să-și ia rămas bun de la acesta. Fanii artistului au transmis păreri de rău și condoleanțe familiei îndurerate, pe o rețea de socializare.

„Toți cei care vor să își ia adio de la Marian, pot să-i aducă un omagiu mâine, 8 iulie, între orele 13.00-15.00, când Marian Rădulescu va ajunge, pentru ultima dată, la Teatrul Excelsior. Cu sufletul greu anuntăm că ieri ne-a părăsit Marian Rădulescu, un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, arată mesajul postat pe o rețea de socializare de Teatrul Excelsior din București. „Condoleanțe familiei!/ Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun în rândul celor drepți! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor“, au fost câteva mesaje de la internauții șocați de vestea aflată.Marian Rădulescu, actorul de la Excelsior care…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.