Cinci modalități de „reciclare” a telefonului pe care nu-l mai folosești

0

Cu fiecare nou model, telefonul pe care îl deții deja devine și mai neatrăgător și ai vrea să imediat la versiunea mai nouă.

Telefoanele au ajuns să poată face cam orice, asemenea unor adevărate mini-computere pe care le poți purta în buzunar. Dar ce faci cu un telefon după ce nu îl mai folosești? În loc să-l pui într-un sertar și să uiți de el acolo, există mai multe feluri în care poți refolosi vechiul telefon.

Mai ales dacă încă se poate conecta la Wi-Fi, poate deveni foarte util în casă.

Telefonul ca sistem de jocuri

Pentru a nu-ți mai consuma bateria telefonului, poți apela la acest device secundar pentru jocurile pentru care îți dedici poate și câteva ore pe zi. Atât pe Android, cât și pe iOS există o mulțime de jocuri care pot fi jucate fără a avea nevoie de conexiune la internet, deci poți folosi telefonul chiar dacă acesta nu se poate conecta la Wi-Fi.

Telefonul ca music player

În cazul în care îți place să pui muzică pe fundal atunci când ești acasă, dispozitivul s-ar putea dovedi util. Mai ales conectat la căști wireless sau la o boxă cu bluetooth. Îi poți găsi un loc specific în casă, pentru a nu mai sta să cauți întotdeauna dispozitivul atunci când vrei să schimbi melodia.

Vei știi întotdeauna unde e atunci când vrei să întrerupi liniștea.

Poți contribui la știință sau ajuta oameni

Atâta timp cât telefonul se aprinde, poți faci și bine cu ajutorul acestuia. Îl poți dona, pe de-o parte, în scop științific. De exemplu, University of Berkeley a lansat aplicația BONIC. Aceasta utilizează puterea nefolosită a dispozitivului şi rulează activităţi pentru proiecte de cercetare ştiinţifică, potrivit descrierii aplicației.

Pe de altă parte, ai putea dona telefonul către o persoană care nu își permite un astfel de dispozitiv.

Telefonul ar putea fi util și pentru copii

Copiilor le place să se joace pe telefon, dar de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.