Chiara Ferragni, criticată și jignită de Roberto Cavalli pe Instagram

0

Nicio zi fără o controversă în lumea modei, cam așa am putea spune despre evenimentele ce au avut loc în această săptămână.

Așa cum probabil ai aflat, brand-ul italian Dolce&Gabbana a fost obligat să își anuleze prezentarea de modă din China după ce a fost acuzat de jignirea culturii chineze printr-un videoclip de campanie și comentarii rasiste la adresa chinezilor. Acuzațiile de rasism și stereotipizare rasială s-au intensificat după ce au fost făcute publice câteva conversații dintre Stefano Gabbana și redactorul de modă Michaela Phuong. Diet Prada, un cont de Instagram cunoscut pentru criticile aduse industriei fashion, a postat comentariile care îl arată pe Gabbana în postura de a-și apăra campania publicitară, denigrând în continuare femeile chineze.

A mai trecut o zi și iată că o nouă controversă a apărut, tot pe Instagram. Protagoniștii sunt celebrul blogger de modă Chiara Ferragni și designerul Roberto Cavalli. Totul a început după ce Chiara Ferragni a postat o imagine în care apare în lenjerie intimă, în timp ce se pregătește pentru un eveniment Intimissimi, ea fiind imaginea acestui brand.

Imaginea a strâns aproape 800.000 de like-uri, dar și mii de comentarii, printre care și cele ale designer-ului Roberto Cavalli, care a atacat-o dur pe Chiara: „Faci publicitate buricului tău!!! Cine crezi că ești!!! Ești doar o mașină de făcut bani. Nu există nici spontaneitate, nici dragoste în ceea ce faci”. Într-un alt comentariu, Cavalli a ținut să precizeze: „Arăți mult mai bine îmbrăcată!”

Numărul comentariilor a crescut brusc, la fel și scandalul. Mulți dintre fanii bloggerului l-au criticat pe Cavalli pentru această replică, postând comentarii de genul: „Nu știam că el încă mai trăiește”.; „Încă mai faci modă? Nu am mai văzut nimic în ultima…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.