Cerere pentru contestație la Evaluarea Națională 2019 (Capacitate). Cum se depune contestația. Descarcă formularul aici

0

Cerere pentru contestație la Evaluarea Națională 2019. Află în rândurile următoare cum se depune contestația în cazul în care nu ești mulțumit/ă de rezultatul obținut la examene. Contestațiile se vor depune într-o singură zi și se vor desfășura după o procedură prestabilită.

UPDATE: Au fost afișate, marți, 25 iunie 2019, rezultatele examenului de evaluare națională pentru elevii claselor a VIII-a. Toți elevii care nu sunt mulțumiți de nota pe care au obținut-o pot depune contestație, marți 25 iunie 2019, între orele 14 și 20, iar notele finale vor fi afișate, după o corectură ulterioară a lucrărilor, în data de 29 iunie 2019.

Puteți afla AICI rezultatele examenului de Evaluarea Națională 2019!

Puteți afla AICI notele pe JUDEȚE la Evaluarea Națională 2019!

Cerere pentru contestație la Evaluarea Națională 2019

Absolvenții claselor a VIII-a au susținut ultima probă la Evaluarea Națională săptămâna trecută, pe 20 iunie, proba la Matematică, respectiv, pe 21 iunie, pentru cei care au urmat și cursurile de Limbă maternă. Proba la Limba și literatura română s-a desfășurat pe 18 iunie.

În timpul zilelor care au trecut, profesorii au corectat lucrările, iar primele rezultate se vor afișa marți, pe 25 iunie, până la ora 12:00, potrivit calendarului realizat de Inspectoratul școlar și publicat și pe edu.ro.

În aceeași zi, între orele 14:00 și 20:00, elevii, însoțiți de părinți sau reprezentanți legali, trebuie să depună contestații dacă nu sunt mulțumiți de notele obținute. Dacă au impresia că meritau o notă mai mare, au dreptul să ceară reexaminarea lucrării/lucrărilor.

Totuși, nu este o certitudine dacă vor și obține o notă mai mare. La fel de bine, comisia de examinare, care va fi alta, poate să descopere alte greșeli și să scadă și mai mult nota. Nota luată după contestații este definitivă și asta va rămâne valabilă, chiar dacă va fi mai mică.

În…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.