Celebrități precum Lady Gaga, John Legend, Chance the Rapper și mulți alții îl denunță pe R. Kelly

0

Lady Gaga, care a colaborat cu R. Kelly în 2013, înregistrând duetul „Do What U Want (With My Body)”, a rupt tăcerea miercuri seara, în toiul acuzațiilor de abuz din jurul artistului. „Sunt alături de aceste femei 1000%, le cred, știu că suferă și cred cu tărie că vocile lor ar trebui să fie auzite și luate în serios. Ceea ce aud despre acuzațiile împotriva lui R. Kelly este absolut înspăimântător și de neiertat.”

Lady Gaga, care a fost abuzată sexual la vârsta de 19 ani, a continuat să explice că melodia controversată a apărut într-o perioadă dificilă din viața ei. „Ca victimă a unui abuz sexual, am realizat atât melodia, cât și videoclipul într-o perioadă dificilă din viața mea, intenția mea fiind să creez ceva extrem de provocator pentru că eram nervoasă și încă nu procesasem trauma prin care am trecut. Nu mă pot întoarce, dar pot merge mai departe și să continui să sprijin femeile, bărbații și persoanele de toate identitățile sexuale, de toate rasele, care sunt victime ale abuzului sexual.” Mai mult decât atât, Gaga a promis că va scoate melodia de pe iTunes și de pe toate device-urile de pe care se poate descărca.

John Legend, unul dintre puținii artiști care au vorbit în serial, a folosit Twitter-ul pentru a răspunde fanilor care l-au etichetat drept „curajos” pentru criticarea acțiunilor lui R. Kelly. „Pentru toți cei care mi-au spus că sunt curajos că am apărut în documentar, trebuie să știe că nu am făcut nimic riscant. Le cred pe aceste femei și nu îmi pasă de protejarea unui violator de copii. O decizie ușoară.”

Chance the Rapper, care a lucrat cu Kelly în 2015 la melodia „Somewhere in Paradise”, a apărut în documentar, exprimându-și regretul pentru colaborare. „Citatul folosit în episod a fost scos din context, dar adevărul este că…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.