cele mai tari glume după ce și-a luat KO

0

Mircea Badea și-a luat KO în cel mai umilitor mod cu putință, iar internetul l-a „consolat” cu glume și ironii. Important este că Badea are curaj, deci nu se teme…de umilință.

Au trecut cinci ani de la ultima umilință pe care a suportat-o Mircea Badea tot în fața lui Teodor „Tedi” Constantin, luptător de kick-boxing și fost campion național de Muay Thai.

În 2014, cei doi au intrat într-un fel de litigiu, Mircea Badea fiind cel care a dat startul scandalului pentru că l-a jignit public pe luptător, argumentând că nu-l lăsa să-și facă emisiunea (pe stradă) și că îi tura înadins motocicleta în timpul emisiei. În acel an, Tedi a urcat în ringul de kick-boxing cu prezentatorul, pentru că prea se credea cel mai tare războinic. Evident, și-a luat-o grav.

La cinci ani de la acea umilință, Badea a vrut revanșă, dar s-a încheiat iar prost pentru prezentatorul de la Antena 3. De fapt, a fost chiar mai rău decât ultima dată, pesemne că acesta nu vrea să accepte că-l lasă puterile și reflexele odată cu vârsta. Și nici înțelepciunea nu dă semne de prezență.

După cum, probabil ai aflat, Mircea Badea a fost făcut KO în doar cinci secunde de Tedi. Dar, prezentatorul știa pe cine provoacă. A crezut probabil, că dacă-l umilește el pe Tedi, o să fie privit apoi ca un erou și o să mai crească audiența Antenei 3. Când a văzut că astfel de sporturi nu-s de nasul lui, a căutat scuze:

„Să spui despre ăsta ca e «motociclist», când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizită are, e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru că şofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost şi nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. […] P.S. Să spui cum «am fost leşinat minute bune» este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste.”

Una este să fii fan al sporturilor pentru că așa e cool, ca…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.