Cele mai tari gadgeturi pe care le-am testat și pe care să-ți spargi banii

0

Anul 2018 se apropie de sfârșit și odată cu asta vin și listele de final de an. Eu m-am gândit să vorbesc pe scurt despre cele mai tari gadgeturi cu care am interacționat anul acesta. Pe unele le-am testat, cu altele doar m-am jucat o perioadă scurtă.

Mai jos regăsești o listă cu gadgeturi care ar trebui să-ți satisfacă toate nevoile, indiferent că vorbim de foto, video, sunet sau pentru lucru. Selecția acestor dipozitive este subiectivă și a fost făcută în urma  interacțiunilor pe care le-am avut de-a lungul anului cu zeci de produse. Am inclus în acestă listă și televizoarele 8K de la Samsung și LG doar pentru că, pur și simplu, sunt spectaculoase.

Așadar, fără a respecta o anumită ordine îți prezint câteva dintre gadgeturile lansate în 2018 ce mi-au plăcut.

Cele mai tari gadgeturi din 2018

Razer Nommo Pro este un sistem audio pe care mi l-aș pune acasă. În primul rând, designul este unul aparte, calitatea sunetului este foarte bună și cred că se potrivesc într-un setup de gamer. Acel Pro vine de la faptul că sistemul are un subwoofer uriaș care asigură basul excelent din scenele de acțiune din filme sau pentru momentele tensionante din jocurile video.

Pe lângă sunetul bun reprodus de acest sistem audio, ceea ce am apreciat la Nommo Pro este versatilitatea acestuia. La capitolul conectivitate stă foarte bine, astfel poți conecta sistemul prin USB, Bluetooth, dar și cablu optic și poți atașa și o pereche de căști. Dacă vrei să afli mai multe atunci aruncă o privire peste recenzia completă.

Fitbit Versa este un smartwatch care arată bine, face bine multe lucruri și este destul de accesibil. Per total, Fitbit Versa îți poate deveni un companion serios atât ziua, cât și noaptea. Singurele momente când va trebui să renunți la el sunt cele când are nevoie de o încărcare.

Altfel, poți să-l porți chiar și la duș, dacă nu poți renunța la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.