Cele mai surprinzătoare rezultate din sportul mondial în 2018 | Alte sporturi, Sport

0

FOTBAL: Germania, eliminată prematur de la CM

Germanul Thomas Müller nu și-a putut ascunde dezamăgirea pentru eliminarea prematură de la Cupa Mondială

Înainte de startul Cupei Mondiale din Rusia, Germania era deținătoarea titlului și se număra printre marile favorite ale turneului, alături de Brazilia și Franța. avea parte și de o grupă accesibilă, măcar teoretic, din care mai făceau parte Mexic, Suedia și Coreea de Sud. Numai că jocul Mannschaftului a dezamăgit, nemții părăsind competiția încă din faza grupelor, după 0-1 cu Mexic, 2-1 cu Suedia și 0-2 cu Coreea de Sud. Aceasta a fost cea mai proastă performanță a Germaniei la Cupa Mondială, de când competiția presupune o fază a grupelor.

HOCHEI: Germania, în finala Olimpiadei de Iarnă

Hocheiștii germani se bucură după un gol marcat în finala Olimpiadei de iarnă

Hocheiștii germani se bucură după un gol marcat în finala Olimpiadei de iarnă

Reprezentativa masculină a Germaniei a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Jocurilor Olimpice de iarnă, reușind să se califice în finala ediției din acest a competiției găzduite de orașul sud-coreean PyeongChang. Nemții, care nu mai reușiseră până anul acesta o astfel de performanță, au fost învinși greu, în ultimul act, de echipa olimpică a Rusiei (4-3 după prelungiri). Pe parcurs, Germania a eliminat echipe mult mai bine cotate, precum Suedia (4-3) și Canada (4-3).

HANDBAL: Norvegia, cea mai slabă clasare la CE

Handbalistele din Norvegia (în alb) au învins Suedia în meciul pentru locurile 5-6 la Campionatul European

Naționala feminină a Norvegiei a încheiat pe locul 5 Campionatul European din Franța, acesta fiind cel mai prost rezultat obținut de nordice în istoria competiției. Norvegiencele, campioane continentale în exercițiu la startul turneului, au fost învinse în prima fază a grupelor și de România (31-23). În precedentele 11 ediții ale CE, Norvegia prinsese de fiecare podiumul. Reprezentativa…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.