Cele mai noi mașini în 2019 pe care ai vrea să le ai, chiar dacă sunt scumpe

0

Cele mai noi mașini în 2019 vor fi prezentate în cadrul Salonului Auto de la New York și merită să arunci o privire pe lista cu noutăți.

Evident, vor fi mașini foarte scumpe, la care probabil doar vei visa, dar privitul nu costă nimic.

Salonul Auto de la New York este o expoziție internațională, unde poate participa orice producător de automobile, pentru a-și expune prototipurile sau mașinile finalizate pe care urmează să le lanseze pe piață.

Evenimentul va începe pe 19 aprilie, iar anul acesta vor participa 20 de producători din întreaga lume, fiind anunțată expunerea mai multor mașini excepționale.

Mercedes-AMG CLA 35

Mercedes va prezenta opt modele noi în New York, inclusiv CLA 35. În principiu, este același model cu care te-ai obișnuit, compact și cu formă tip coupe, dar vine cu unele modificări. A fost adăugat un motor twin-turbo, care dezvoltă 302 cai-putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde.

Audi R8 Decennium

Audi R8 Decennium

 

Grupul Volkswagen va prezenta și el mai multe modele în cadrul evenimentului, atracțiile principale fiind cele din partea Audi. Vor fi prezente modele variate, de la crossoverul compact Q3 la sportiva TT RS, însă piesa de rezistență va fi R8, o nouă versiune a acesteia. Mașina a fost îmbunătățită și e capabilă să atingă viteze de peste 320 km/h. Prețul sare și el de 200.000 de dolari.

Bugatti Chiron, modelul aniversar

Bugatti Chiron

Dacă tot au cheltuit o avere și o grămadă de resurse pentru construcție acestui model aniversar (110 ani), acum a venit momentul să-și scoată banii pe el. Cea mai bună metodă de a-l cumpăra cineva este să fie cunoscut, iar o expoziție precum cea de la New York este locul ideal. Bugatti a ajuns oricum să se limiteze la fabricarea unei singure mașini pe lună, având în vedere că produsele sale sunt extrem de scumpe și nu prea le cumpără nimeni. Dacă ești un naționalist francez, acest…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.