Cele mai mari târguri de Crăciun din Europa

0

Dacă nu știți unde să mergeți anul acesta, va împărtășim locurile în care se organizează cele mai mari târguri de Crăciun din Europa.

Viena, Austria

An de an, Viena organizează peste 20 de târguri de Crăciun. Acestea reprezintă o tradiție veche a orașului. „Christmas Village” de la Belvedere Place oferă numeroase atracții, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Vei putea admira stilul baroc și decorațiunile făcute manual. Pe lângă minunatele decoruri de Crăciun, vei avea parte și de un adevărat festin culinar. Pregătește-te să fii uimită!
Unde: Belvedere Place, Prinz Eugen-Straβe
Când: 24 noiembrie – 26 decembrie

Praga, Cehia

Praga este spectaculoasă în orice zi din an, dar când vine vorba despre perioada sărbătorilor de iarnă, capitala Cehiei este absolut fabuloasă. Cele mai mari târguri de Crăciun din Europa organizate la Praga sunt la „Old Town Square” și la „Wenceslas”, care se află la o distanță de doar cinci minute unul de celălat. De asemenea, mai poți găsi astfel de târguri la „Republic Square”, la „Havels Market” și în piața din fața bazilicii St. George.
Când: 2 decembrie – 6 ianuarie

Bruxelles, Belgia

Nici capitala Belgiei nu se lasă mai prejos. În tărâmurile de poveste din Bruxelles poți găsi peste 200 de cabane cu beculețe și alte decorațiuni care te vor lăsa fără cuvinte, dar și un parc de distracții cu foarte multe caruseluri si care alegorice.
Unde: În centru, la Grand-Place
Când: 24 noiembrie – 31 decembrie

Amsterdam, Olanda

Atmosfera festivă, shopping-ul de Crăciun, patinajul și ciocolata caldă sunt doar câteva lucruri pe care le vei găsi la târgul din Amsterdam, organizat în piața Dam. În această…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.