Cele mai bune trotinete și scutere electrice în 2019!

0

Scuterele și trotinetele electrice sunt incontestabil un mod minunant, rapid și ieftin de a vă deplasa prin orașele aglomerate. Spre deosebire de alte vehicule electrice, cum ar fi hoverboard-urile de exemplu, pentru scutere și trotinete nu ai nevoie de mult exercițiu pentru a te deplasa în siguranță. De asemenea, nu aveți nevoie de permis de conducere ca în cazul unei motociclete sau a unei mașini. Și unul dintre cele mai importante aspecte? Nu trebuie să plătiți pentru benzină sau motorină, doar pentru curentul electric care oricum este mult mai ieftin. Prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul că această piață de scutere și trotinete electrice se dezvoltă pe zi ce trece. Ca să vă faceți o idee asupra modelelor cele mai căutate, am realizat acest top. Din păcate foarte puține dintre acestea se regăsesc și pe piața din România disponibile.

Razor Ecosmart Metro (~ 1600 lei)

EcoSmart Metro Electric Scooter este o versiune mai rafinată a primei generații. Lansat anul trecut, acest scuter electric este cel mai ieftin din această listă, cu un preț de aproximativ 1600 lei. Motorul de 500W vă ajută să ajungeți rapid la o viteză maximă de 28 km/h, iar puntea elegantă de bambus, scaunul reglabil și portbagajul îl fac să fie foarte practic.

Distanța maximă de 16 km și durata de încărcare de până la 12 ore sunt destul de neplăcute, dar este greu să avem foarte multe pretenții având în vedere prețul pentru care este comercializat.

Glion Dolly (~ 2500 lei)

În prezent, mulți producători de asemenea echipamente electrice își doresc să evidențieze modelele lor prin portabilitate, însă în cazul în care cântărește mai mult de 30 kg, oricât ar fi de pliabil produsul, tot nu putem spune că este unul “portabil”. Totuși, Glion Dolly are doar 12 kg, iar sistemul simplu de pliere face ca această trotineta electrica să fie cu adevărat portabilă. Extensia mânerului vă ajută să…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.