Cele mai bune extensii de Chrome care-ți vor face viața mai ușoară

0

Google Chrome este un browser bun și cel mai popular de pe piață, însă acesta poate fi îmbunătățit considerabil cu extensii, care mai de care mai utile.

Am pregătit pentru tine o listă cu mai multe extensii care-ți vor ușura viața și munca pe internet. Aceste extensii Chrome îți vor permite să faci mai multe lucruri, de la screenshot-uri, la păstrarea parolelor in siguranță și așa mai departe.

Extensiile sunt așezate într-o ordine aleatorie și utilitatea acesteia va fi determinată de ceea ce ai tu nevoie în viața de zi cu zi.

OneTab este o extensie foarte utilă dacă obișnuiești să ai zeci de taburi deschise. Printr-o singură apăsare de buton, extensia îți păstrează toate taburile într-un singur tab dedicat pentru ca apoi să le deschizi mai târziu. Eu îl folosesc des deoarece lucrez la mai multe proiecte în același timp și am multe taburi diferite deschise.

Signal Private Messenger este util dacă ai nevoie să vorbești cu prietenii, colegii de birou fără să-ți faci griji că cineva ar putea afla discuțiile tale. Serviciul promite criptarea mesajelor.

Hunter.io este bun dacă ai nevoie de adrese de email. Serviciul îți găsește emailurile de pe un anumit domeniu. De exemplu, pe playtech.ro o să găsești adresa redacție, dar și mailurile echipei redacționale.

TabCloud este bun pentru că îți salvează sesiunea de browsing pentru tine ca apoi să o restabilești pe un alt computer. Nu mai trebuie să-ți trimiți linkuri sau sa le salvezi în documente.

RescueTime îți permite să monitorizezi timpul petrecut în browser și astfel să vezi cât ai stat pe Facebook sau pe Playtech.ro. Astfel, poți să vezi exact ce faci toată ziua.

The Great Suspender e o altă extensie care să te ajute în administrarea taburilor deschise. Dacă ai un computer ce nu este foarte performant atunci acestă extensie e bună pentru că astfel Chrome nu mai consumă atât de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.