Cele mai arătoase jocuri pe Android pe care să le încerci acum

0

Jocurile de pe smartphone-uri nu mai sunt de mult doar jocuri simple cu o grafică rudimentară. Acestea au evoluat și acum unele au o grafică apropiată cu cea a jocurilor de pe PC-uri și console. Iată câteva dintre titlurile arătoase de pe Android.

2018 a fost anul telefoanelor de gaming care se laudă cu multă memorie RAM, procesoare puternice și display-uri performante cu o rată de reîmprospătare ridicată. Însă nu numai aceste telefoane sunt potrivite pentru gamingul pe smartphone, ci și telefoanele de vârf de la numeroși producători.

Așadar, înainte să-ți instalezi jocurile Android de mai jos fii sigur că ai un telefon îndeajuns de puternic pentru a rula titlurile cu setările grafice la maximum ca să-ți delectezi privirea.

Asphalt 9: Legends – gratis

Încep acestă listă cu o alegere evidentă. Asphalt reprezintă de mult un exemplu de urmat pentru jocurile cu mașini, atât din punct de vedere al gameplay-ului, dar mai ales din punctul de vedere al graficii. Cea mai nouă variantă a a jocului nu dezamăgește și arată extraordinar pe ecranele telefoanelor.

Returner 77 – 26 de lei

Acesta este un joc de tip puzzle cu o grafică neobișnuit de frumoasă. De obicei, astfel de jocuri nu excelează la acest capitol, dar nu este cazul și lui Returner 77. Aici intri în pielea unuia dintre ultimii supraviețuitori de pe Pământ, în urma unei invazii alien și misiunea ta este să rezolvi puzzle-uri ca să descoperi misterul. Și faci toate astea într-un joc cu o grafică realistă, apropiată cu ceea ce găsești pe un PC.

Darkness Rises – gratis

Un joc cu o grafică bună care ar trebui să-ți satisfacă nevoile în materie de hack & slash/RPG. Jocul este frumos, efectele speciale sunt spectaculoase și nici nu ai multe elemente de UI care-ți blochează inutil ecranul. Eu m-am cam plictisit după câteva niveluri, dar măcar e frumos de privit.

Shadowgun Legends – gratis