Ce spune Oana Zăvoranu despre igiena animalelor

0

„De mică am adorat animalele și mi-am dorit să am un Ranch al meu, unde să am toate animalele posibile, alături de care să trăiesc fericită și o armată de îngrijitori personali, care să aibă grijă zilnic, să nu le lipsească nimic”, a scris Oana Zăvoranu în descrierea unei fotografii pe Instagram.

Ea susține că nu suportă ca animalele să nu fie „îngrijite spălate, tunse, parfumate, duse la veterinar și cu papioanele sau zgărzile mereu noi și aranjate”.

„Litiera pisicii se schimbă de câte ori o folosește pisica. În felul ăsta, în casă nu există miros urât. Eu am o problemă cu modul în care miroase într-o casă. Și știu că asta îmi spune totul despre cel care stă în casa respectivă. Noi avem 20 de aparate profesionale care împrăștie o aromă divină în casă, la fiecare 30 de minute”, arată vedeta.

 

View this post on Instagram

 

De mica am adorat animalele si mi-am dorit sa am un Ranch al meu, unde sa am toate animalele posibile, alaturi de care sa traiesc fericita, si o armata de personal de ingrijitori, care sa aibe grija zilnic, sa nu le lipseasca nimic ? Nu suport, de fapt, nu concep, ca animalele sa nu fie ingrijite, spalate, tunse, parfumate, duse la veterinar, si cu papioanele sau zgardutele mereu noi aranjate ! ??? Litiera pisicii se schimba de cate ori o foloseste pisica !!! In felul asta, in casa nu exista miros urat !? Eu am o problema cu modul in care miroase intr-o casa ?, si stiu ca asta, imi spune totul despre cel care sta in casa respectiva ? Noi avem 20 de aparate profesionale care imprastie o aroma divina in casa, la fiecare 30 fiecare ! ? (Intr-o alta postare am sa va spun ce aroma e si cum am ales-o!) ? Si zic asta, deoarece o casa poate sa fie superba, dar, daca miroase inauntru urat, e un dezastru ? Concluzia este ca un animal de casa sau de curte , reprezinta o mare responsabilitate si trebuie sa fiti gata sa vi le…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.