Ce spune Brigitte Sfăt despre inelul de logodnă de la Corneliu Oană. „A vrut să ia unul mai mare decât cel de la Ilie”

0

 

Brigitte Sfăt este mai fericită ca niciodată alături de partenerul ei de viață, Corneliu Oană. Vedeta și-a arătat la TV inelul de logodnă primit de la acesta. Bruneta a povestit și despre relația cu Corneliu.

„Ştiam că trebuie să fie neaparat cu diamant, un diamant cel puţin dublu, mai mare decât cel pe care l-a avut înainte”, a spus Corneliu despre inelul lui Brigitte.
„Nu în asta stă iubirea sau demonstrația de iubire. Cred că a vrut să ia un inel mai mare decât cel pe care l-am primit de la Ilie. Pe mine m-a dus să îmi ia un inel, dar era deja făcut, el știind măsura de când ne-am luat verighetele…

Vrem să facem un copil. Mi-am dorit de-a lungul anilor să devin mamă din nou. Din anul 2010 îmi doresc să devin mamă din nou. Este un sentiment foarte frumos și, din punctul meu de vedere, ceea ce unește două persoane. Trebuie să existe și un fruct al iubirii. Mi-am dorit și din fosta mea căsnicie un copil, dar așa a fost să fie. Nu a vrut. Nu am putut să străpung acel zid al negării, că nu și-a dorit să mai fie tată.

Credința unește mult oamenii și mergând pe același drum în viață trebuie să îmbrățișezi aceeași credință. Nea-m mutat împreună și înainte de asta el s-a botezat și am avut o problemă. În credința noastră, două persoane nu pot fi împreună decât dacă sunt căsătoriți… Am făcut unirea în fața lui Dumnezeu. Ne-am căsătorit în fața lui Dumnezeu. la anul facem nuntă. În momentul de față mă numesc brigitte Năstase, iar când va interveni o schimbare vă voi anunța. mai sunt câteva luni bune până atunci.

Vreau să îmi fac analizele… Imunitatea e foarte importantă…

Cu Ilie am mai vorbit despre academie și despre proiectul pe care îl avem împreună… Fiecare are viața lui. Dar Ilie va rămâne un bărbat pe care l-am iubit enorm. Nu e întâmplător că a întâlnit-o pe această fată….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.