Ce se întâmplă pe internet în fiecare secundă: YouTube, Spotify, Apple

0

Serviciile online sunt multe și mărunte în universul în care trăim, iar probabilitatea să fii abonat la unele dintre ele este foarte mare. Printre viciile secolului 21 se numără fără probleme și YouTube, Spotify sau telefonul tău mobil.

În urmă cu ceva timp, a fost creat un site care reprezintă o mină de aur în materie de statistici desprinse din servicii online. Site-ul este construit pentru a ilustra ce se întâmplă pe internet în fiecare secundă, indiferent dacă este vorba de clipuri postate pe YouTube sau de câte audiții a înregistrat cea mai populară melodie de pe Spotify. Apropo de faimosul serviciu de streaming, aceeași pagină web te agreghează un clasament al audițiilor ca să vezi ce ascultă lumea.

Site-ul este intitulat www.everysecond.io și oferă multe date pe o varietate de subiecte. Nu include doar particulartiăți care țin de online, ci și numărul de iPhone-uri pe care îl vinde Apple într-o secundă sau câți hamburgeri pleacă din rețeaua McDonald`s de fastfood.

Înainte să trecem la particularitățile care țin de online, este bine de știut că Apple vinde 32 de iPhone-uri în cinci secunde și șase iPad-uri în același timp, vreo trei Mac-uri și două Apple Watch-uri, respectiv iPad Pro-uri. Detaliile legate de performanța Apple, le găsești aici.

Pe Facebook, se dau vreo 50.000 de like-uri într-o secundă și se postează vreo 5000 de statusuri noi. Numărul de fotografii postate este de aproximativ 4000 într-o secundă. Se aruncă în eter în același timp 1500 de cereri de prietenie, iar numărul invitațiilor la evenimente este de 1200. Tot 1200 de ore de conținut video sunt consumate pe Facebook în fiecare secundă. Numărul de comentarii pe secundă postate pe Facebook este de aproximativ 8.500. Toate celelalte statistici legate de activitatea pe Facebook în timp real le găsești aici.

În ceea ce privește melodiile de pe Spotify, la momentul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.